Life

Aurel Pădureanu, acuzații grave după moartea Corneliei Catanga. E supărat pe cei care nu l-au ajutat

24.04.2021 | 18:03
Aurel Padureanu acuzatii grave dupa moartea Corneliei Catanga E suparat pe cei care nu lau ajutat
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu face acuzații grave la aproape o lună de la moartea cântăreței de muzică lăutărească Cornelia Catanga. Artistul este extrem de supărat pe toate persoanele care nu l-au ajutat în ziua înmormântării vedetei. 

Solistul regretă că regretata cântăreață a fost condusă pe ultimul drum în condițiile impuse de pandemie, nu cum ar fi meritat o artistă de rangul ei. Mai mult decât atât, este deranjat că nu a primit deloc sprijin de la persoanele cărora le-a cerut.

ADVERTISEMENT

Totodată, Aurel Pădureanu este revoltat că a fost tratat cu răceală și indiferență, în momentul de față trecând prin clipe dificile alături de fiul său, Alexandru. Cei doi o duc foarte greu după pierderea suferită, Cornelia Catanga fiind un sprijin pentru cei doi.

Aurel Pădureanu, revoltat pe cei care nu l-au ajutat la moartea soției sale, Cornelia Catanga

Fostul soț al Corneliei Catanga a fost scos din casa în care locuia și cu greu a găsit o altă locuință. Aurel Pădureanu susține că reușește cu greu să-și permită să plătească o chirie în altă parte, având numai un venit în casă.

ADVERTISEMENT

În momentul de față renumitul lăutar și fiul său, Alexandru, s-au mutat într-un apartament din zona Rahova, unde este observat adesea de vecini plimbându-se trist și deprimat.

„Mă duc la cimitir în fiecare zi. (…) Asta e țara, nu avem ce să facem. Păcat că o așa personalitate nu a putut să fie înmormântată în condiții umane. Mâine se împlinește 1 lună de când a murit. 

ADVERTISEMENT

Au promis ăștia. A promis și Becali că ne ajută. N-a făcut nimeni nimic. A vândut casa proprietarul și ne-a dat afară. Nu discută cu tine. 

Îi simt lipsa în fiecare zi și în fiecare minut. Îmi vine să zbier. Îi simt lipsa. Vreau să mă ierte Dumnezeu. Asemenea nenorocire ce s-a năpustit asupra familiei mele”, a spus Aurel Pădureanu într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani, la finalul lunii martie, după ce a ajuns de urgență la Spitalul Universitar din Capitală. Artista era infectată cu Covid-19, virus care i-a fost fatal în urma unui stop cardiorespirator.

ADVERTISEMENT