Life

Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga rupe tăcerea: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel”

28.03.2021 | 15:16
Aurel Padureanu sotul regretatei Cornelia Catanga rupe tacerea Becali nu nea ajutat cu nimic Pe Mara Banica o credeam altfel
Aurel Pădureanu susține că Becali nu l-a ajutat cu înmormântarea soției sale, Cornelia Catanga. Foto: Wikipedia/ wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga, nu-și revine după decesul soției sale. Pe lângă pierderea nevestei, acesta este extrem de supărat din cauza informațiilor apărute în ultimele zile în presă, pe care le-a demontat în exclusivitate pentru FANATIK.

Văduvul Corneliei Catanga, care și-a condus ieri soția pe ultimul drum, a infirmat faptul că George Becali l-ar fi ajutat cu înmormântarea, ba chiar ne-a spus că nu a primit ajutor de la latifundiarul din Pipera nici cu privire la locuința pe care și-o dorește atât de mult.

ADVERTISEMENT

Pădureanu este dezamăgit și de jurnalista Mara Bănică, despre care spune că o considera apropiată, însă ultimele sale intervenții publice nu i-au picat tocmai bine.

Aurel Pădureanu, soțul regretatei Cornelia Catanga: „Becali nu ne-a ajutat cu nimic”

„Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce”, și-a exprimat durerea Aurel Pădureanu.

ADVERTISEMENT

Cât despre ajutorul pe care l-ar fi solicitat lui Gigi Becali, văduvul a spus că nu a primit vreun răspuns pozitiv cu privire la înmormântare și nici cu privire la a avea un acoperiș deasupra capului.

„Domnul Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Nu ne-a ajutat cu înmormântarea. Când i-am zis de casă, a zis că nu are de unde să ne dea, ne-a trimis la căminele de nefamilști”, ne-a spus cu durere Pădureanu.

ADVERTISEMENT

Artista a fost înmormântată pe 27 martie

Contactat de site-ul nostru înainte de înmormântarea cântăreței de muzică lăutărească, Gigi Becali a spus că se va oferi să ajute familia artistei dacă va fi nevoie.

Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie din cauza bolii Covid-19. Artista nu se simțea bine în ultimele zile și spunea că este răcită cobză, refuzând să plece la spital, așa cum au sfătuit-o apropiații, inclusiv nașa ei, Maria Dragomiroiu.

ADVERTISEMENT

Muziciana a fost înmormântată la o zi după ce a fost declarat decesul, iar la tristul moment au participat puțini oameni din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani, aceasta fiind aproape oarbă. În 2019 a avut o mare cumpănă, suferind un stop cardiorespirator, însă a reușit să se pună pe picioare după acel episod tragic.