Life

Aurel Pădureanu, decizie radicală la șapte luni de la moartea Corneliei Catanga: „Vreau să plec”

Aurel Pădureanu a luat o decizie radicală, la șapte luni de când Cornelia Catanga s-a stins din viață din cauza infectării cu coronavirus.
24.10.2021 | 15:41
Aurel Padureanu decizie radicala la sapte luni de la moartea Corneliei Catanga Vreau sa plec
ADVERTISEMENT

La șapte luni de la moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a luat o decizie radicală. Soțul regretatei interprete de muzică lăutărească încearcă și acum să treacă peste pierderea partenerei sale de viață.

Aurel Pădureanu și fiul său, Alexandru, merg des la mormântul artistei. Interpretul are de gând să plece din România, împreună cu fiul lui, dacă starea de sănătate îi va permite.

ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga s-a stins din viață la finalul lunii martie, la 63 de ani, răpusă de coronavirus. Soțul și fiul ei sunt distruși de atunci și nimeni nu poate face nimic pentru a le alina dorul.

Aurel Pădureanu, decizie radicală, la șapte luni de la moartea Corneliei Catanga. Unde vrea să plece

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, vrea să plece în Statele Unite, împreună cu iubita lui. Tatăl său ar vrea și el să plece cu ei, dar numai dacă sănătatea îi va permite.

ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu vrea să plece acolo doar pentru câteva luni, nu permanent. Artistul speră să se simtă bine ca să poată fi și el alături de băiatul lui, care are de gând să plece peste Ocean la începutul anului viitor.

„Alexandru o să plece în luna februarie sau martie în America și s-ar putea să plec și eu cu el. Totul depinde de starea de sănătate!

ADVERTISEMENT

Dacă sunt sănătos, o să merg și eu în America pentru cinci, șase luni. Mi-aș dori ca o perioadă să merg acolo și să mă conving că e bine acolo”,  declarat Aurel Pădureanu pentru cancan.ro.

Aurel Pădureanu merge des la mormântul regretatei sale soții

Aurel Pădureanu a mai spus că merge aproape zilnic la mormântul Corneliei Catanga întrucât ea îi dă puterea să meargă mai departe, dar și fiul lor. Bărbatul chiar a mers la studio pentru a înregistra o piesă.

ADVERTISEMENT

„Simt o descărcare de fiecare dată când merg la mormântul Corneliei, plâng în permanență când sunt acolo. Puterea mea e acolo, în pământ, dar și la băiatul meu Alexandru. 

Am intrat în studio și lucrez la o melodie pentru Cornelia. Este vorba despre o piesă care-i plăcea ei foarte mult, căreia o să-i fac o orchestrație frumoasă și sunt convins că o să le placă celor care o să o asculte”, a mai declarat Aurel Pădureanu pentru sursa citată anterior.

Recent, Aurel Pădureanu a trecut printr-o altă dramă. Sora artistului s-a stins din viață în urmă cu câteva săptămâni, iar artistul a fost devastat de această pierdere.

Sora lui este cea care a fost în permanență alături de Aurel Pădureanu, după ce Cornelia Catanga a murit. Interpretul a făcut anunțul pe pagina de Facebook, unde sute de persoane i-au transmis condoleanțe.

ADVERTISEMENT