Life

Aurel Pădureanu, dezamăgit de Nicole Cherry. Ce îi reproșează nepoatei sale: „Nu au zis niciodată un mulțumesc”

După moartea regretatei Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu, soțul său, se simte uitat chiar și de propria familie. Ce a spus despre cântăreața Nicole Cherry, cea care îi este rudă?
31.03.2022 | 00:49
Aurel Padureanu dezamagit de Nicole Cherry Ce ii reproseaza nepoatei sale Nu au zis niciodata un multumesc
Aurel Pădureanu, dezamăgit de atitudinea lui Nicole Cherry și a familiei sale. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu nu poate trece peste moartea soției sale. La un an de când Cornelia Catanga a încetat din viață, bărbatul spune că toată lumea l-a uitat, inclusiv familia. Artistul le-a adus în discuție pe Nicole Cherry și pe mama acesteia, cu care este rudă.

Aurel Pădureanu este dezamăgit de nepoata sa, Nicole Cherry. Îi reproșează că a uitat de ajutorul primit de la Cornelia Catanga

Celebrul instrumentist a dezvăluit că de când Cornelia Catanga a decedat, vechii prieteni și familia nu îl mai caută. Consideră că asta se întâmplă pentru că acum nu mai au niciun interes, dar este dezamăgit. Aurel Pădureanu afirmă că oamenii ar trebui să se gândească mai des la semenii lor.

ADVERTISEMENT

„Te uită ea, familia, darămite cei străini. Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au nici un interes, nu mai trăieşte Cornelia, ce să facem?

Voi, presa, mai sunaţi să mă întrebaţi cum mă mai simt, dar în rest… nimeni. Îmi pare şi mie rău, că oamenii ar trebui să fie mai buni şi mai calzi mereu, nu doar în sărbători.”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Click.

ADVERTISEMENT

„Nu au zis niciodată un mulțumesc”

Aurel Pădureanu spune că cel mai rău îi pare pentru Alexandru, fiul său și al Corneliei Catanga. Artistul afirmă că băiatul este ținut la distanță de familie.

Le-a adus în discuție pe Nicole Cherry și pe mama sa, care îi este nepoată. Aurel Pădureanu susține că Nicole a fost ajutată de soția lui pentru a-și face o  carieră, dar că nu a recunoscut niciodată acest lucru.

ADVERTISEMENT

Mai mult, instrumentistul o acuză pe tânăra cântăreața și pe mama ei că nu au mulțumit niciodată pentru susținerea primită, iar acum nici măcar nu îi mai vorbesc.

„Nu cerem nimic, nici un ban, ci doar puţină compasiune. Parcă de băiatul meu, de Alex, îmi pare rău, pentru că lui ar trebui să i se dea aşa un pic de atenţie, să fie scos din starea asta.

ADVERTISEMENT

Uite, a fost ziua mamei lui Nicole Cherry, putea să îl cheme şi pe el să mai uite un pic. Mama lui Nicole e nepoata mea, iar bunica ei e sora mea. Deci suntem fraţi.

Când era mică, Cornelia a luat-o de mână şi a dus-o la Titus Munteanu şi i-a spus să aibă grijă de ea. A băgat-o la televiziunea copiilor, a ajutat-o peste tot. Păcat, păcat că se uită lucrurile astea, nu au zis niciodată un mulțumesc, sau să spună public despre Cornelia.”, a adăugat Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie 2021. Artista supranumită „Regina muzicii lăutărești” a fost infectată cu Coronavirus, iar moartea ei a pricinuit multă durere, atât în rândul apropiaților, cât și a celor care o apreciau pentru talentul său.

ADVERTISEMENT