Life

Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare despre Cornelia Catanga. Și-a prevestit artista moartea? “Nu cred că mai apuc nici Paștele”

30.03.2021 | 08:56
Aurel Padureanu dezvaluiri cutremuratoare despre Cornelia Catanga Sia prevestit artista moartea Nu cred ca mai apuc nici Pastele
ADVERTISEMENT

Și-a prevestit Cornelia Catanga moartea? Aurel Pădureanu, bărbatul care i-a stat alături până în ultima clipă, a dezvăluit, printre lacrimi, cuvintele rostite cu doar câteva luni înainte să fie răpusă de nemilosul virus SARS-CoV-2.

„Nu cred că mai apuc nici Paștele! Vreau să mă duc lângă mama mea!”, spunea marea doamnă a muzicii lăutărești. S-a stins imediat după împlinirea vârstei de 63 de ani și a fost înmormântată la Cimitirul Ghencea Civil, după protocolul Covid.

ADVERTISEMENT

Ca o ironie a sorții, acesta a suferit modificări chiar a doua zi, în așa fel încât toți cei trecuți în neființă să aibă parte de slujbă în biserică și o înhumare creștinească. Este regretul care îl macină pe îndrăgitul solist de romanțe: că nu și-a putut conduce partenera de viață pe ultimul drum așa cum ar fi meritat, cu respectarea obiceiurilor și toți cei dragi alături.

Aurel Pădureanu, dezvăluiri cutremurătoare după moartea Cornelei Catanga

Cornelia avea premoniții! Anul trecut, ea a făcut pomul de iarnă, a cumpărat tot. Era fericită. A făcut un pom extraordinar de frumos. După 10 ianuarie însă noi am vrut să-l desfacem, să nu-l mai ținem.

ADVERTISEMENT

A început să plângă atunci cu lacrimi mari și mi-a zis: ”de ce mi l-ați desfăcut că la anul nu știu dacă mai fac pomul. Nu cred că mai apuc nici Paștele! Vreau să mă duc lângă mama mea!”.

Lua multe pastile, o dureau mijlocul, picioarele, dar n-am crezut în viața mea că se va întâmpla chiar așa. Ea avea o aură de la Dumnezeu, ne făcea toate plăcerile, și mie, și lui Alexandru. Acum, în martie, când a împlinit 63 de ani, i-am luat un parfum care-i plăcea ei.

ADVERTISEMENT

Mă doare că la un om așa mare cum a fost Cornelia să nu apuc să-i fac datinile. O zi trebuia să mă lase în plus să vină lumea să-i aducă coroane.

Sunt așa de supărat în sufletul meu. Când am fost la morgă i-am văzut doar capul. Dormea ca un copil. Și am țipat: ”Cornelia, vorbește cu noi!”. Și în loc s-o îmbrac și eu, că avea peste 300 de rochii, să ajungă femeia mea să mi-o dea într-un sac?

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că sunt român și că trăiesc în țara asta! Îmi zicea: ”să nu mă băgați acolo în mormânt, mi-e frică!” Ni s-a impus să o înmormântăm urgent! Cum a plecat de la morgă, domnul Gigi Păun a zis să o ducem la biserica lui, m-am bucurat.

Atunci m-a sunat că nu le dă voie Poliția s-o ducem la biserica lui. Am vrut s-o ducem la capelă, nici acolo nu au vrut. A intervenit doamna Șoșoacă și a zis: ”chemați lumea acolo”.

Am fost obligat să o înmormântez pe loc, fără să mai așteptăm. A anunțat Alexandru pe Facebook și a venit foarte puțină lume”, a dezvăluit, printre lacrimi, Aurel Pădureanu, în emisiunea prezentată de Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT