Life

Aurel Pădureanu își petrece prima zi de naștere fără Cornelia Catanga: „Sunt enorm de trist!”

Aurel Pădureanu a avut prima zi e naștere fără Cornelia Catanga, regretata lui soție. Artista s-a stins din viață la finalul lunii martie.
06.08.2021 | 17:43
Aurel Padureanu isi petrece prima zi de nastere fara Cornelia Catanga Sunt enorm de trist
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu a avut prima zi de naștere fără Cornelia Catanga. Soțul regretatei interprete de muzică lăutărească este devastat și acum după pierderea artistei. Aniversarea lui nu este un motiv de bucurie, așa cum a declarat.

Artistul a spus că s-a trezit cu lacrimi în ochi din cauza faptului că soția lui nu mai este lângă el. Aurel Pădureanu a fost extrem de trist de ziua lui, neavând motive de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu își petrece prima zi de naștere fără Cornelia Catanga: „Sunt enorm de trist!”

Aurel Pădureanu și-a serbat prima zi de naștere fără Cornelia Catanga. La mai bine de patru luni de când artista s-a stins din viață, soțul ei este la fel de devastat și resimte foarte tare lipsa ei.

Artistul a declarat că s-a trezit plângând atunci când a realizat că femeia pe care a iubit-o atâția ani nu se află lângă el într-o zi atât de specială.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Aurel Pădureanu și-a pierdut și casa la puțin timp după moartea soției. Soțul regretatei interprete de muzică lăutărească a mărturisit că s-a trezit astăzi, de ziua lui, cu lacrimi în ochi.

Chiar dacă este devastat, Aurel Pădureanu luptă și încearcă să se bucure de această zi alături de Alexandru, fiul lui și al Corneliei Catanga.

ADVERTISEMENT

„Sunt enorm de trist în sufletul meu, mă simt gol, fără rost, vă puteți imagina ce e în sufletul meu, dar lupt.

Lupt să fiu lângă Alexandru și să-i fac tot ce îți dorește el să o satisfacem pe Cornelia acolo unde este!”, a declarat artistul la Antena Stars, scrie spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga și-a prevăzut moartea?

Aureliu Pădureanu a declarat că soția lui a avut premoniții cu câteva luni înainte să moară. Acesta a spus că interpreta a avut momente în care vorbea despre dispariția ei, unul dintre ele fiind chiar în ianuarie, după sărbători.

„Cornelia a avut premoniții. Anul trecut când i-am făcut pomul de Crăciun și l-am dat jos pe data de 10 ianuarie jos a început să plângă. Mi-a spus că trebuia să-l mai las că nu mai știe la anul dacă apucă să-l mai făcă. Eu am simțit”, a mai spus soțul Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu a primit o lovitură de curând, după ce a pierdut casa. În prezent, acesta locuiește în chirie și încearcă să se descurce cu banii de la cântări.

Multe dintre evenimentele la care ar fi trebuit să cânte au fost amânate pentru anul viitor. Situația lui financiară nu este tocmai bună și încearcă să rezolve lucrurile.

Singura soluție pentru a-și rezolva problemele este organizarea unui festival în memoria Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu își dorește foarte mult să organizeze un astfel de festival pentru a-i cinsti memoria soției lui.

ADVERTISEMENT