Life

Aurel Pădureanu își strigă durerea. Ce face de când a murit Cornelia Catanga

08.04.2021 | 11:05
Aurel Padureanu isi striga durerea Ce face de cand a murit Cornelia Catanga
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu își strigă durerea de când a murit regretata cântăreață de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, cu care a fost căsătorit mai bine de 3 decenii. Artistul a mărturisit ce face de când solista a plecat la Ceruri. 

Cântărețul este răpus de pierderea suferită, însă trebuie să-și adune puterile pentru fiul său, Alexandru, care acum a rămas orfan de mamă. Lăutarul încearcă să meargă mai departe, deși în fiecare zi merge la locul de veci unde este înmormântată regretată artistă.

ADVERTISEMENT

Așa își alină dorul Aurel Pădureanu, mergând la cimitir pentru a plânge la mormântul soției sale, Cornelia Catanga, care a murit în urma unui stop cardiorespirator, aproape de finalul lunii trecute. Regretata cântăreața a decedat pe 26 martie, fiind infectată cu coronavirus.

Aurel Pădureanu, răpus de durere. Merge zilnic la cimitir, la Cornelia Catanga

Cântăreața de muzică lăutărească își doarme somnul de veci în cimitirul Ghencea, loc pe care Aurel Pădureanu îl vizitează în fiecare zi. Cornelia Catanga nu va fi uitată curând pentru că a lăsat în urma sa multă suferință în sufletele celor dragi.

ADVERTISEMENT

„Suntem distruși sufletește. Îmi alin dorul mergând la ea, la cimitir. Zilnic merg la cimitir și plâng pe mormântul ei. Trebuie să-mi adun puterile, ca să am grijă de Alex, să ies cu el pe stradă, la plimbare, la cumpărături.

Trebuie să mergem mai departe.  El este lumina ochilor mei, este rodul iubirii mele cu Cornelia, femeia care a fost prietena mea, soția mea, iubita mea”, a declarat Aurel Pădureanu, scrie ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Lăutarul simte că nu mai poate merge mai departe, precizând că nu-și mai găsește locul în această lume. Cântărețul nu poate înțelege de ce Cornelia Catanga a murit la o vârstă atât de fragedă, la numai 63 de ani.

„Fără ea, pare că totul s-a sfârșit. Nu-mi găsesc locul, de ce mi-a luat-o Dumnezeu așa de repede?”, a completat Aurel Pădureanu cu o mare durere suflet.

ADVERTISEMENT

Regretata cântăreață de muzică lăutărească a plecat din această lume fără ce avea mai de preț, oamenii care au iubit-o și i-au ascultat piesele. Solista a fost condusă pe ultimul drum numai de rude, fără ca acestea să-și poate lua rămas bun de la ea.

Cornelia Catanga nu a avut parte de o înmormântare creștinească, Aurel Pădureanu regretând enorm că a fost îngropată într-un sac, nu într-o rochie superbă, așa cum obișnuia atunci când urca pe scenă sau mergea la evenimente mondene.

ADVERTISEMENT