Life

Aurel Pădureanu nu-l iartă pe Cătălin Măruță după moartea Corneliei Catanga. Ce gest l-a scandalizat: “Urât din partea lui”

30.03.2021 | 10:26
Aurel Pădureanu nu-l iartă pe Cătălin Măruță după moartea Corneliei Catanga. Ce gest l-a scandalizat: “Urât din partea lui”
Fostul soț al Corneliei Catanga îi reproșează prezentatorului TV că i-a dat uitării. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sfâșiat de durere după moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, bărbatul care i-a fost alături până în ultima clipă, lansează un atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Motivul? În ultimii ani ar fi dat-o uitării, deși cândva era nelipsită din emisiunea sa de la Pro TV.

După atâția ani de zile, să nu chemi trei artiști cu trei stiluri total diferite. O artistă de prima linie. Urât din partea ta!”, i-a reproșat îndrăgitul solist de romanțe, într-un interviu acordat chiar lui Cristi Brancu, „rivalul” de la Prima.

ADVERTISEMENT

Marea doamnă a muzicii lăutărești s-a stins imediat după împlinirea vârstei de 63 de ani, răpusă de nemiloasa boală Covid-19 și a fost înmormântată conform regulilor impuse de autorități în astfel de cazuri: fără slujbă în biserică și cu un număr redus de persoane.

Aurel Pădureanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță după moartea Corneliei Catanga

A murit și mereu a vorbit cu o durere în suflet. Spunea mereu ”e posibil așa ceva?”. Toate televiziunile au dat-o. Toți!

ADVERTISEMENT

A vorbit de Măruță. Îi mulțumesc lui Măruță și vreau să-i transmit: nu există fericire continuă, dragule Măruță. Să-ți dea Dumnezeu sănătate la întreaga familie, ai familie, ai copii.

Dar cum ai procedat… După atâția ani de zile, să nu chemi trei artiști cu trei stiluri total diferite. O artistă de prima linie. Urât din partea ta!”, a declarat Aurel Pădureanu.

Și-a prevestit Cornelia Catanga moartea?

Printre lacrimi, acesta a dezvăluit, totodată, cuvintele sfâșietoare rostite de Cornelia Catanga cu doar câteva luni înainte să se stingă pe patul de spital.

ADVERTISEMENT

A murit sufletul nostru, iubirea vieții mele. Nu cred nici acum, o simt aproape de mine și de Alexandru. Nu știu ce să-ți spun. Cornelia avea premoniții!

Anul trecut, ea a făcut pomul de iarnă, a cumpărat tot. Era fericită. A făcut un pom extraordinar de frumos.

După 10 ianuarie, însă, noi am vrut să-l desfacem, să nu-l mai ținem. A început să plângă atunci cu lacrimi mari și mi-a zis: ”de ce mi l-ați desfăcut că la anul nu știu dacă mai fac pomul. Nu cred că mai apuc nici Paștele! Vreau să mă duc lângă mama mea!”.

ADVERTISEMENT

Lua multe pastile, o dureau mijlocul, picioarele, dar n-am crezut în viața mea că se va întâmpla chiar așa. Ea avea o aură de la Dumnezeu, ne făcea toate plăcerile, și mie, și lui Alexandru. Acum, în martie, când a împlinit 63 de ani, i-am luat un parfum care-i plăcea ei”, a povestit, sfâșiat de durere, Aurel Pădureanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri