Life

Aurel Pădureanu nu-l iartă pe Cătălin Măruță după moartea Corneliei Catanga. Ce gest l-a scandalizat: “Urât din partea lui”

30.03.2021 | 10:26
Aurel Padureanu nul iarta pe Catalin Maruta dupa moartea Corneliei Catanga Ce gest la scandalizat Urat din partea lui
ADVERTISEMENT

Sfâșiat de durere după moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, bărbatul care i-a fost alături până în ultima clipă, lansează un atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Motivul? În ultimii ani ar fi dat-o uitării, deși cândva era nelipsită din emisiunea sa de la Pro TV.

După atâția ani de zile, să nu chemi trei artiști cu trei stiluri total diferite. O artistă de prima linie. Urât din partea ta!”, i-a reproșat îndrăgitul solist de romanțe, într-un interviu acordat chiar lui Cristi Brancu, „rivalul” de la Prima.

ADVERTISEMENT

Marea doamnă a muzicii lăutărești s-a stins imediat după împlinirea vârstei de 63 de ani, răpusă de nemiloasa boală Covid-19 și a fost înmormântată conform regulilor impuse de autorități în astfel de cazuri: fără slujbă în biserică și cu un număr redus de persoane.

Aurel Pădureanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță după moartea Corneliei Catanga

A murit și mereu a vorbit cu o durere în suflet. Spunea mereu ”e posibil așa ceva?”. Toate televiziunile au dat-o. Toți!

ADVERTISEMENT

A vorbit de Măruță. Îi mulțumesc lui Măruță și vreau să-i transmit: nu există fericire continuă, dragule Măruță. Să-ți dea Dumnezeu sănătate la întreaga familie, ai familie, ai copii.

Dar cum ai procedat… După atâția ani de zile, să nu chemi trei artiști cu trei stiluri total diferite. O artistă de prima linie. Urât din partea ta!”, a declarat Aurel Pădureanu.

ADVERTISEMENT

Și-a prevestit Cornelia Catanga moartea?

Printre lacrimi, acesta a dezvăluit, totodată, cuvintele sfâșietoare rostite de Cornelia Catanga cu doar câteva luni înainte să se stingă pe patul de spital.

A murit sufletul nostru, iubirea vieții mele. Nu cred nici acum, o simt aproape de mine și de Alexandru. Nu știu ce să-ți spun. Cornelia avea premoniții!

ADVERTISEMENT

Anul trecut, ea a făcut pomul de iarnă, a cumpărat tot. Era fericită. A făcut un pom extraordinar de frumos.

După 10 ianuarie, însă, noi am vrut să-l desfacem, să nu-l mai ținem. A început să plângă atunci cu lacrimi mari și mi-a zis: ”de ce mi l-ați desfăcut că la anul nu știu dacă mai fac pomul. Nu cred că mai apuc nici Paștele! Vreau să mă duc lângă mama mea!”.

Lua multe pastile, o dureau mijlocul, picioarele, dar n-am crezut în viața mea că se va întâmpla chiar așa. Ea avea o aură de la Dumnezeu, ne făcea toate plăcerile, și mie, și lui Alexandru. Acum, în martie, când a împlinit 63 de ani, i-am luat un parfum care-i plăcea ei”, a povestit, sfâșiat de durere, Aurel Pădureanu.

ADVERTISEMENT