Life
notix pixel id

Aurel Pădureanu primește mesaje de dincolo de la Cornelia Catanga: „Mă duc la cimitir în permanență”

Aurel Pădureanu susține că primește mesaje de dincolo de la Cornelia Catanga, regretata lui soție.
21.05.2021 | 11:09
Aurel Pădureanu primește mesaje de dincolo de la Cornelia Catanga: „Mă duc la cimitir în permanență”
Aurel Pădureanu primește mesaje de dincolo de la Cornelia Catanga: „Mă duc la cimitir în permanență” Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu a făcut câteva dezvăluiri, la aproape două luni de la moartea Corneliei Catanga. Soțul regretatei artiste susține că primește mesaje de dincolo de la cea care i-a fost parteneră de viață atâția ani.

Durerea lui Aurel Pădureanu este la fel de profundă și acum, gândindu-se fără încetare la femeia iubită. El și fiul lor, Alexandru Pădureanu, fac față cu greu pierderii uriașe pe care au suferit-o.

Aurel Pădureanu primește mesaje de dincolo de la Cornelia Catanga: „Mă duc la cimitir în permanență”

Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie, la vârsta de 63 de ani, răpusă de coronavirus. Interpreta de muzică lăutărească a lăsat multă durere în urma sa, mai ales pentru soțul și fiul ei.

ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu a mărturisit că o visează în fiecare noapte și chiar susține că primește mesaje de dincolo de la ea. Durerea interpretului este foarte mare, pentru că nu o poate uita pe regretata artistă.

Bărbatul a declarat că merge aproape în fiecare zi la mormântul Corneliei Catanga și spune că primește tot felul de semne venite de la ea.

ADVERTISEMENT

De exemplu, artistul spune că o vecină de-a lor a visat-o pe mama Corneliei Catanga, la o săptămână după ce interpreta de muzică lăutărească a murit, fiind astfel un semn de pe lumea cealaltă.

„Noi stăteam în Bragadiru. Era o profesoară de matematică și domnul care era inginer și se ducea Cornelia la ei în permanență. Mă sună ea la o săptămână după ce a murit Cornelia că a visat-o pe soacra mea.

ADVERTISEMENT

A spus: ‘am visat-o că a venit la mine în bucătărie și se uita admirativ la mine’ și i-a zis că ‘mă uit că fata mea mi-a spus că venea mereu la dumneavoastră în casă și sunteți o femeie bună’.

Ca să-mi transmită Cornelia mie că ea s-a întâlnit cu mama ei acolo. E incredibil. Mă duc la cimitir în permanență, o zi da, una nu.

ADVERTISEMENT

De câte ori mă duc plâng acolo și mă întorc cu o durere mai mare în suflet, că știu cum am dus-o în ziua respectivă”, a declarat Aurel Pădureanu, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit cancan.ro. 

Cornelia Catanga, răpusă de COVID-19

Cornelia Catanga s-a stins din viață cu aproape două luni în urmă, fiind răpusă de infectarea cu SARS – CoV – 2. După ce s-a aflat în stare gravă, artista a suferit un stop cardio-respirator, însă medicii nu au mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

Înainte de a ajunge pe mâna medicilor, interpreta s-a tratat acasă. În noaptea de dinaintea decesului, aceasta a fost dusă cu ambulanța la Spitalul Universitar din București.

La doar o săptămână după moartea Corneliei Catanga, alți doi interpreți de muzică lăutărească s-au stins din viață, chiar în aceeași zi. Este vorba despre Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, răpuși de aceeași boală.

Cu câteva zile înainte de a trece în neființă, Cornelia Catanga se ruga pentru Nelu Ploieșteanu, colegul ei de breaslă, în stare gravă din cauza virusului.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri