ADVERTISEMENT
Life

Aurel Pădureanu primește mesaje de dincolo de la Cornelia Catanga: „Mă duc la cimitir în permanență”

Aurel Pădureanu susține că primește mesaje de dincolo de la Cornelia Catanga, regretata lui soție.
Autor: Andreea Stanaringa | 21.05.2021 | 11:09
Aurel Pădureanu primește mesaje de dincolo de la Cornelia Catanga: „Mă duc la cimitir în permanență”
Aurel Pădureanu primește mesaje de dincolo de la Cornelia Catanga: „Mă duc la cimitir în permanență” Sursa foto: Facebook

Aurel Pădureanu a făcut câteva dezvăluiri, la aproape două luni de la moartea Corneliei Catanga. Soțul regretatei artiste susține că primește mesaje de dincolo de la cea care i-a fost parteneră de viață atâția ani.

ADVERTISEMENT

Durerea lui Aurel Pădureanu este la fel de profundă și acum, gândindu-se fără încetare la femeia iubită. El și fiul lor, Alexandru Pădureanu, fac față cu greu pierderii uriașe pe care au suferit-o.

Aurel Pădureanu primește mesaje de dincolo de la Cornelia Catanga: „Mă duc la cimitir în permanență”

Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie, la vârsta de 63 de ani, răpusă de coronavirus. Interpreta de muzică lăutărească a lăsat multă durere în urma sa, mai ales pentru soțul și fiul ei.

Aurel Pădureanu a mărturisit că o visează în fiecare noapte și chiar susține că primește mesaje de dincolo de la ea. Durerea interpretului este foarte mare, pentru că nu o poate uita pe regretata artistă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a declarat că merge aproape în fiecare zi la mormântul Corneliei Catanga și spune că primește tot felul de semne venite de la ea.

De exemplu, artistul spune că o vecină de-a lor a visat-o pe mama Corneliei Catanga, la o săptămână după ce interpreta de muzică lăutărească a murit, fiind astfel un semn de pe lumea cealaltă.

„Noi stăteam în Bragadiru. Era o profesoară de matematică și domnul care era inginer și se ducea Cornelia la ei în permanență. Mă sună ea la o săptămână după ce a murit Cornelia că a visat-o pe soacra mea.

ADVERTISEMENT

A spus: ‘am visat-o că a venit la mine în bucătărie și se uita admirativ la mine’ și i-a zis că ‘mă uit că fata mea mi-a spus că venea mereu la dumneavoastră în casă și sunteți o femeie bună’.

Ca să-mi transmită Cornelia mie că ea s-a întâlnit cu mama ei acolo. E incredibil. Mă duc la cimitir în permanență, o zi da, una nu.

ADVERTISEMENT

De câte ori mă duc plâng acolo și mă întorc cu o durere mai mare în suflet, că știu cum am dus-o în ziua respectivă”, a declarat Aurel Pădureanu, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit cancan.ro. 

Cornelia Catanga, răpusă de COVID-19

Cornelia Catanga s-a stins din viață cu aproape două luni în urmă, fiind răpusă de infectarea cu SARS – CoV – 2. După ce s-a aflat în stare gravă, artista a suferit un stop cardio-respirator, însă medicii nu au mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

Înainte de a ajunge pe mâna medicilor, interpreta s-a tratat acasă. În noaptea de dinaintea decesului, aceasta a fost dusă cu ambulanța la Spitalul Universitar din București.

La doar o săptămână după moartea Corneliei Catanga, alți doi interpreți de muzică lăutărească s-au stins din viață, chiar în aceeași zi. Este vorba despre Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, răpuși de aceeași boală.

Cu câteva zile înainte de a trece în neființă, Cornelia Catanga se ruga pentru Nelu Ploieșteanu, colegul ei de breaslă, în stare gravă din cauza virusului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!