Life

Aurel Pădureanu, primul concert fără Cornelia Catanga, la aproape doi ani de la moartea artistei: “Mi-a fost foarte greu”

Aurel Pădureanu a susținut primul său concert fără Cornelia Catanga. Interpreta s-a stins din viață în urmă cu aproape doi ani.
06.01.2023 | 23:23
Aurel Padureanu primul concert fara Cornelia Catanga la aproape doi ani de la moartea artistei Mia fost foarte greu
Aurel Pădureanu, prima dată pe scenă, la aproape doi ani de la moartea Corneliei Catanga. Sursa foto: Antena Stars, Facebok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu a susținut primul său concert fără Cornelia Catanga, la aproape doi ani de când artista a murit. Interpretul a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să facă acest lucru. Totodată, artistul încearcă să mențină vie memoria soției sale.

Aurel Pădureanu, primul concert fără Cornelia Catanga, la aproape doi ani de la decesul artistei de muzică lăutărească

La finalul lunii martie 2021, Cornelia Catanga s-a stins din viață după ce a fost infectată cu coronavirus, decesul ei lăsând un gol imens în inimile apropiaților.

ADVERTISEMENT

Soțul regretatei cântărețe de muzică lăutărească este la fel de afectat de pierderea celei care i-a fost alături ani la rând.

Recent, Aurel Pădureanu a fost prezent pe scenă, la un restaurant din Capitală, la aproape doi ani de când femeia iubită a trecut în neființă.

ADVERTISEMENT

Interpretul își aduce aminte de momentele în care cânta alături de Cornelia Catanga, care era foarte atentă la aparițiile sale.

În cadrul concertului pe care l-a susținut recent, Aurel Pădureanu s-a gândit mereu la soția sa.

ADVERTISEMENT

Deși i-a fost greu să cânte singur, după ani buni în care a urcat pe scenă împreună cu Cornelia Catanga, artistul a găsit puterea de a interpreta cele mai cunoscute melodii ale regretatei cântărețe.

“Pentru prima dată, am cântat la un restaurant în București și-ți poți imagina că eram obișnuit, după treizeci și doi de ani, să vină și Cornelia.

ADVERTISEMENT

Mi-a fost foarte greu, însă trebuie să îți faci treaba cu mult profesionalism și mai ales în fața oamenilor.

Să nu spună: ‘Uite, nu mai are niciun fel de valoare, dacă nu este Cornelia’ și am căutat pe cât posibil să cânt melodiei de-ale Corneliei.

Gândul meu a fost în permanență la Cornelia! (…)

Eu întotdeauna când plecam la o cântare, ea mă trimitea să mă duc eu înainte. iar mai apoi venea și ea.

Și-mi spunea ‘Trebuie să te îmbraci așa, vezi că sunt oamenii care te apreciază foarte mult și trebuie să arăți bine mereu’.”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Ce planuri are Aurel Pădureanu

Începutul anului 2023 a fost foarte greu pentru Aurel Pădureanu. A fost al doilea Revelion în care nu a avut-o alături pe soția sa. Artistul i-a spus în gând soției “La mulți ani”, în noaptea dintre ani.

Artistul a mers la mormântul soției sale, acolo unde a pus un brad, întrucât interpreta de muzică lăutărească iubea foarte mult perioada sărbătorilor, potrivit spynews.ro.

Aurel Pădureanu a mărturisit că plănuiește să plece în SUA, la fiul său și al Corneliei Catanga. Până atunci, cântărețul ar vrea să organizeze un spectacol în memoria soției sale.

La eveniment ar putea fi prezenți și cei care nu au putut veni la înmormântarea artistei. Interpreta a fost condusă pe ultimul drum în perioada pandemiei de COVID-19. La acea vreme nu puteau fi prezente foarte multe persoane la un astfel de eveniment.

“Lupt din răsputeri, de aceea, am și amânat plecarea poate reușesc să fac un spectacol în memoria ei. Cei care nu au putut să vină la înmormântare, să vină la spectacolul ei memorial.

Cred că merită și ea, pentru că a fost un nume mare. Am amânat, pentru că îmi doresc cu multă ardoare să fac treaba asta.”, a adăugat Aurel Pădureanu.

ADVERTISEMENT