Life

Aurel Pădureanu și Alex, dezvăluiri cutremurătoare despre Cornelia Catanga: „Ea a avut niște premoniții înainte”

Aurel Pădureanu și fiul său, Alex, au vorbit despre Cornelia Catanga, la două luni de la moartea regretatei cântărețe de muzică lăutărească.
03.06.2021 | 16:34
Aurel Padureanu si Alex dezvaluiri cutremuratoare despre Cornelia Catanga Ea a avut niste premonitii inainte
Aurel Pădureanu și Alex au vorbit despre moartea regretatei Cornelia Catanga. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu a făcut câteva mărturisiri cutremurătoare despre regretata artistă Cornelia Catanga. Lăutarul a declarat că fosta lui soție, răpusă de Covid-19 pe 26 martie, și-a prevestit moartea.

Văduvul a descris o scenă care s-a petrecut imediat după Crăciun, când Cornelia l-a rugat cu ochii în lacrimi să nu despodobească bradul că nu se știe dacă va mai prinde sărbătorile din anul următor.

ADVERTISEMENT

Femeia se simțea destul de rău în ultima vreme. Pe lângă problemele de sănătate pe care le avea, aceasta a suferit foarte mult și pentru că nu mai putea susține spectacole din cauza pandemiei. Cu banii stătea foarte prost, iar în ultima vreme a dus-o din chirie în chirie.

Aurel Pădureanu susține că regretata Cornelia Catanga și-a prevestit moartea

Cea mai mare dorință a Corneliei a fost să aibă casa ei și să își vadă fiul, pe Alexandru, împlinit.

ADVERTISEMENT

„A fost o artistă zeificată de lumea muzicală. M-a deranjat cum a fost îngropată. Nu se poate. Era o fricoasă. Era o fire sensibilă. Ea a avut niște premoniții înainte. 

Anul trecut, ea a cumpărat tot ce i-a trebuit să arate frumos pomul de iarnă. Eu pe 10 am vrut să dau pomul jos și a început să plângă. Mi-a zis să îl mai las că poate nu mai apucă anul viitor, că poate nu mai apucă nici Paștele”, sunt cuvintele sfâșietoare ale lui Aurel Pădureanu la două luni de la moartea artistei.

ADVERTISEMENT

Soțul Catangăi a fost invitat la Teo Show alături de fiul său, Alex. Băiatul cântăreței a fost întrebat de Teo Trandafir dacă nu cumva și plecarea lui în America a contribuit la suferințele mamei sale, iar acesta a spus câteva lucruri în premieră.

aurel pădureanu
Aurel Pădureanu a spus că artista Cornelia Catanga și-ar fi prevestit moartea. Foto: captură Kanal D

Alex a vorbit despre cum a afectat-o pe artistă plecarea sa în America

În primele săptămâni după ce a ajuns în State, unde a studiat și a exersat muzica alături de nume importante, mama lui era foarte fericită.

ADVERTISEMENT

După primele două luni, dorul a pus stăpânire pe ea. Când a aflat că aceasta slăbise foarte mult, măcinată de dor, acesta a decis să se întoarcă acasă.

„Ea s-a bucurat foarte mult pentru mine. Am avut ocazia să cunosc mari personalități la New York, dar și în Canada. A cântat cu ei.

Ea, pe moment, a fost foarte fericită că am reușit și mi-am îndeplinit visul și totodată dorința ei. Cu trecerea timpului, cât am stat acolo, o lună, două luni, a slăbit foarte mult. Mi-a zis să vin acasă”, a declarat Alexandru Pădureanu la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT