Life

Aurel Pădureanu, ultima apariție TV înainte să plece din țară: „Nu există seară să nu plâng”

Aurel Pădureanu se pregătește să plece din țară, mai exact în America, acolo unde fiul său și al Corneliei Catanga s-a căsătorit.
09.11.2022 | 13:13
Aurel Padureanu ultima aparitie TV inainte sa plece din tara Nu exista seara sa nu plang
Aurel Pădureanu încă plânge după moartea Corneliei Catanga. Foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu încă nu-și revine după moartea Corneliei Catanga. Deși tragedia s-a produs în urmă cu mai bine de un an, artistul încă plânge zilnic și nu poate trece peste pierderea suferită. Sprijinul său este Alexandru, fiul lor, pentru care urmează să plece pentru o perioadă lungă în Statele Unite ale Americii.

Aurel Pădureanu se pregătește să plece din țară. Artistul nu și-a găsit liniștea după moartea Corneliei Catanga

La mai bine de un an de când s-a stins din viață Cornelia Catanga, soțul său, Aurel Pădureanu nu își poate reveni. Artistul suferă și se agață de orice semn pe care îl consideră venit din partea celei care mulți ani i-a fost parteneră de viață și de scenă.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, fiul lor, Alexandru, s-a căsătorit în America, acolo unde s-a și mutat. Acum, Aurel Pădureanu urmează să plece, al rândul lui, pentru a le fi alături lui și nurorii sale. Cântărețul spune că nu se gândește să se stabilească definitiv peste Ocean, dar că speră că detașarea îi va face bine.

Înainte de a pleca, Aurel Pădureanu a fost invitat la Antena Stars, unde a vorbit despre greutățile cu care se confruntă. Cântărețul susține că, deși încearcă să gândească pozitiv, pierderea suferită nu-i dă pace.

ADVERTISEMENT

Nu s-a obișnuit cu lipsa soției lui, pe care o așteaptă mereu să cânte alături de el la evenimente. Mai mult, Aurel Pădureanu plânge în fiecare seară de dorul Corneliei Catanga.

„M-am gândit și eu că trebuie să plec, să mai ies din starea asta. Vreți să vă spun ceva? Și o spun cu durere în suflet, și la ora actuală, nu există seară să nu plâng. Mă gândesc în permanență”, a spus Aurel Pădureanu la Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu a visat-o nefericită pe Cornelia Catanga

Unul din motivele pentru care nu vrea să plece definitiv din țară, este faptul că soția sa este înmormântată în România și nu poate sta departe.

Totodată, Aurel Pădureanu a mărturisit că o visează adesea pe Cornelia Catanga și că, ultima dată, aceasta era nefericită. Artistul crede că asta se datorează faptului că, înainte de a o duce la spital, infectată cu Covid-19, cântăreața a dat de înțeles că nu-și dorește acest lucru.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, unei prietene de familie, Cornelia Catanga i s-a arătat în vis „extraordinar de veselă”, invitând la masă oamenii dragi.

ADVERTISEMENT