Aurelian Bădulescu a demisionat din PSD după ce l-a comparat pe Klaus Iohannis cu Hitler

Flaviu Popa   
în HotNews
23/11/2020, 20:59
Aurelian Bădulescu a demisionat din PSD după ce l-a comparat pe Klaus Iohannis cu Hitler
Aurelian Bădulescu a demisionat din PSD

Aurelian Bădulescu și-a anunțat demisia din PSD, după ce a publicat o poză cu Klaus Iohannis în care actualul președinte al României este comparat cu Adolf Hitler.

Bădulescu a menționat că demisionează din funcția de președinte interimar al Organizației PSD Sector 3, la presiunea celor din PNL, pentru a nu păta imaginea partidului.

Membru de marcă al PSD București, Bădulescu a purtat un război cu Klaus Iohannis, pe care l-a pierdut după ce a postat o fotografie în care Iohannis e făcut să semene cu Adolf Hitler.

Bădulescu a demisionat din PSD după ce l-a comparat pe Iohannis cu Hitler

În mai puțin de un an de zile, Iohannis și Orban au distrus România. Au eșuat complet atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. Nu au testat populația, nu au avut o comunicare onestă cu cetățenii, au sacrificat viitorul a milioane de copii prin închiderea școlilor, și-au bătut joc de producătorii români prin închiderea piețelor, au distrus firmele românești și au tratat cu indiferență atât populația activă, cât și pensionarii. Au dus România în afara Europei prin haosul total provocat de măsurile ilogice și lipsite de orice fundamentare științifică”, a punctat Bădulescu.

Fostul viceprimar regretă că a publicat imaginea în care președintele Klaus Iohannis e comparat cu Adolf Hitler, drept dovadă demisia pe care și-a înaintat-o înainte de alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Postarea care i-a fost fatală lui Bădulescu
Postarea care i-a fost fatală lui Bădulescu

Indiferent că le place sau nu, acesta este adevărul. Cum la fel de adevărat este faptul că și eu am greșit. Am acționat impulsiv și mânat de furia pentru modul în care acești oameni au înțeles să conducă această țară. Și eu, la fel ca milioane de români, vedem cum acești oameni sacrifică o țară întreagă pentru funcțiile și privilegiile lor.

Acest lucru nu este corect. Dar asta nu justifică nicicum acea poză pe care am postat-o pe rețelele sociale. Regret profund această postare impulsivă și îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am lezat prin acest gest, deși nu am intenționat nicio clipă acest lucru.

Sub nicio formă, acțiunea mea nu a implicat partidul din care fac parte. Îmi asum greșeala și demisionez din funcția de președinte interimar al Organizației PSD Sector 3. Rămân în continuare un social-democrat convins și voi lupta alături de toți colegii mei pentru a câștiga alegerile din 6 decembrie.

Fac un apel către fiecare român, care a avut de suferit ca urmare a incompetenței și cinismului PNL , să vină la vot. Doar la urne putem să facem România bine!”, e mesajul lui Bădulescu publicat pe Facebook.

Închide ×