News

Aurelian Bădulescu s-a căsătorit cu Andreea. Primele imagini de la petrecere: șeful consilierilor PSD de la Capitală a făcut spectacol pe ringul de dans. Video

Aurelian Bădulescu, liderul grupului PSD din Consiliul General al Municipiului București, s-a căsătorit joi, 5 aprilie 2022, cu iubita lui, Andreea Macovei.
06.05.2022 | 16:09
Aurelian Badulescu sa casatorit cu Andreea Primele imagini de la petrecere seful consilierilor PSD de la Capitala a facut spectacol pe ringul de dans Video
Aurelian Bădulescu și noua lui soție s-au dezlănțuit pe ringul de dans / Colaj foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Aurelian Bădulescu, consilier general la PMB, a spus ”da” în fața ofițerului stării civile de la sectorul 4. Evenimentul a avut loc joi, 5 aprilie 2022 și a fost urmat de o mică petrecere la care au fost invitați câțiva apropiați. Ceremonia religioasă este programată la începutul lunii iunie.

Gabriela Firea, alături de Aurelian Bădulescu și noua lui soție, la starea civilă

Aurelian Bădulescu și Andreea Macovei au fost vizibil emoționați la cununia civilă, în momentul în care și-au jurat iubire veșnică. Mai mulți colegi de partid au fost prezenți la starea civilă, printre care și Gabriela Firea, fost primar al Capitalei. Aceasta le-a urat ”casă de piatră” mirilor, printr-o postare pe contul ei de socializare.

ADVERTISEMENT

„Casā de piatrā, Andreea și Aurelian! Sā fiți sānātosi și fericiți! Nu există o relație, o comuniune, o companie mai frumoasă, mai fermecătoare și mai prietenoasă decât o căsătorie bunā”, a scris Gabriela Firea.

Șeful consilierilor PSD a venit la eveniment într-un costum clasic, de culoare neagră, în timp ce aleasa lui a ales o ținută roz-cyclamen, strânsă pe corp.

ADVERTISEMENT

Șeful consilierilor PSD de la Primăria Generală, relaxat pe ringul de dans

Aurelian Bădulescu a renunțat, totuși, la cravată, în momentul în care a ajuns la cheful care a urmat cununiei civile. El și noua doamnă Bădulescu au amânat valsul miresei pentru luna iunie și s-au distrat cu muzică de petrecere cântată live de o trupă chemată special pentru acest eveniment.

Aproximativ 50 de persoane au venit la petrecerea de după cununia civilă, care a durat câteva ore și s-a încheiat abia spre seară.

ADVERTISEMENT

Andreea Macovei, noua soție a lui Aurelian Bădulescu, este din Piatra Neamț și nu are legătură cu viața politică. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape 7 luni, atunci când o prietenă comună le-a făcut cunoștință. Relația a evoluat rapid și în urmă cu câteva săptămâni, Bădulescu a cerut-o în căsătorie iar iubita lui a acceptat.

”Când e dragoste mare, vă dați seama, nu mai încape loc de așteptare. Există și o vârstă la care trebuie s-o terminăm cu lucrurile care, la un moment dat, poate, ne-au prins bine… Acum, gata, asta a fost!…”, a declarat Aurelian Bădulescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ceremonia religioasă va avea loc pe data de 11 iunie 2022, la o biserică din comuna Voluntari. Mirii vor avea două perechi de nași: soții Ligia și Emanuel Gheorghe, respectiv Daniela și George Barcan.

Nicușor Dan e invitat la ceremonia religioasă

Aurelian Bădulescu spune că va uita, fie și pentru o zi, toate războaiele politice pe care le poartă de ani buni din postura de consilier general și că își va invita toți colegii la eveniment, indiferent de culoarea politică. Chiar și Nicușor Dan, un adversar tradițional al lui Bădulescu, va primi o invitație.

”O să vină mai toată lumea. Colegii de partid, sigur că da… Cine are plăcerea să vină, e binevenit. Sigur că am invitat și din alte partide, acum vedem dacă vor considera că e bine să vină sau nu.

Pe domnul Nicușor Dan o să-l invit în mod special și sincer m-aș bucura să vină la cununia religioasă”, a mai spus Aurelian Bădulescu pentru FANATIK.

Marea petrecere, care va urma ceremoniei religioase, se anunță una de amploare. Cei doi miri au închiriat un ballroom din Voluntari, acolo unde, cel mai probabil, vor veni câteva sute de invitați.

ADVERTISEMENT