News

Aurelian Bădulescu, viceprimarul Bucureștiului, prins de poliție cu peste 100 de km/h pe Mihai Bravu

12.05.2019 | 15:58
Aurelian Bădulescu, viceprimarul Bucureștiului, prins de poliție cu peste 100 de km/h pe Mihai Bravu
Aurelian Bădulescu a fost prins conducând cu o viteză d epeste 100 km/h. Polițiștii i-au ridicat permisul. Sursa foto:mediafax.ro

Probleme pentru Aurelian Bădulescu. Viceprimarul Bucureștiului a rămas fără permis de conducere sâmbătă noaptea, după ce polițiștii l-au depistat în timp ce circula pe șoseaua Mihai Bravu, cu o viteză de peste 100 de km/h.

Adjunctul Gabrielei Firea a rămas fără permis

Mai concret, potrivit informațiilor furnizate de Poliția Capitalei, Aurelian Bădulescu gonea pe șosea cu o viteză de 103 km/h. Pentru că a depășit cu 63 km/h limita admisă pe drumul pe care se afla, adjunctul primarului general Gabriela Firea s-a ales cu o sancțiune drastică, fiindu-i ridicat permisul de conducere.

Pe lângă suspendarea permisului pentru o perioadă de trei luni, polițiștii i-au aplicat și o amendă usturătoare, pe motiv că Bădulescu ar fi mințit în momentul în care aceștia i-au solicitat actele, motivând că nu le are.

Aurelian Bădulescu este viceprimaru Capitalei. Sursa foto:Agerpres
Aurelian Bădulescu este viceprimaru Capitalei. Sursa foto:Agerpres

A fost exclus din PSD

În ultima vreme, problemele par a se ține scai de Aurelian Bădulescu. Prima zi a lunii martie i-a adus viceprimarului Bucureștiului excluderea din Partidul Social Democrat, în urma votului din cadrul ședinței unei filiale PSD Sector 4.

Chestionat pe marginea acestui subiect, adjunctul Gabrielei Firea a lansat un atac dur la adresa liderului formațiunii politice, Liviu Dragnea, acuzându-l că îi înlătură din partid pe toți cei care nu îi împărtășesc viziunea.

Era doar o chestiune de timp. Eu la această oră sunt într-o altă țară, în Austria, (…) de aceea nu știu de o astfel de decizie, nu mi s-a comunicat că există o astfel de ședință, dar dacă acest lucru s-a întâmplat, este o continuare a efortului disperat al președintelui PSD, de această dată, de a termina în orice fel competiția în organizația municipiului București. Este de evidență publică înfrângerea pe care a suferit-o valutistul de la Favorit în persoana domnului Mutu (primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, n.r.) și era singurul lucru pe care îl putea face” , a declarat Aurelian Bădulescu la vremea respectivă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri