Fotbal intern

Aurelian Bogaciu, fost arbitru în România, uimeşte: “Am condus un blat în Liga 1”

09.10.2018 | 09:10
Aurelian Bogaciu, fost arbitru în România, uimeşte. Arbitrul central Aurelian Bogaciu din Bucureşti, în timpul duelului CS Otopeni - FC Valsui 0-2,

Fostul arbitru FIFA, Aurelian Bogaciu, a povestit cum a condus un blat din poziţia de central. Fără să dezvăluie numele celor implicaţi, Bogaciu a uimit oferind detalii despre cum a aflat încă de pe culoar că meciul are deznodământul deja stabilit.

Bogaciu a detaliat discuţia pe care a aflat-o înainte de a intra pe teren dintre doi jucători, după ce unul dintre aceştia i-ar fi transmis unui coleg să aibă grijă să nu marcheze, iar arbitrul asistent care a auzit totul i-ar fi transmis lui: “Am simţit… Erau lucruri care mă depăşeau, dar mi-am văzut de jocul meu. Înaintea acelui meci, pe culoar, unul dintre asistenţi s-a dus să verifice jucători de lanţuri, apărători, chestii clasice. Şi acel asistent s-a întors şi mi-a spus: “Am auzit că unul dintre jucători a transmis colegilor «Să nu uităm să nu dăm gol!»”. “Hai, mă, poate ţi s-a părut!”, i-am spus. Am dat drumul la meci, am intrat în febra lui, nu-mi stătea capul să mă gândesc la asta.

Bogaciu uimeşte dezvăluind un blat

La pauză, în cabină, eu uitasem complet, dar colegul de brigadă îmi zice. “Ai văzut, mă, că ăştia n-au dat gol?”. În a doua repriză nici măcar nu s-au mai apropiat de poartă! Meciul s-a terminat 1-0, au dat adversarii un gol cu capul de la 15 metri. După meci, patronul echipei care a pierdut dădea vina pe arbitri că dacă nu era ofsaid la o fază se termina 1-1!“, a spus Bogaciu pentru Gazeta Sporturilor.

Aurelian Bogaciu, fost arbitru în România, uimeşte. Cristian Nica din Ploieşti (arbitrul asistent), Dorin Goian, Aurelian Bogaciu (arbitrul de rezervă) în timpul amicalului România - Croaţia 1-2, disputat pe 11 februarie 2009.
Aurelian Bogaciu, fost arbitru în România, uimeşte. Cristian Nica din Ploieşti (arbitrul asistent), Dorin Goian, Aurelian Bogaciu (arbitrul de rezervă) în timpul amicalului România – Croaţia 1-2

Aurelian Bogaciu şochează lumea fotbalului privind aceste acuzaţii de blat. Fostul arbitru, ajuns acum la vârsta de 36 de ani, a renunţat la fotbal după ce a primit o pedeapsă de 3 ani de închisoare cu suspendare şi nu a mai fost primit pe prima scenă a fotbalului de Marius Avram. Acum se ocupă cu organizarea de evenimente.