News

Aurelian Chiţu a semnat cu Viitorul! Fotbalistul a ajuns deja în cantonamentul echipei din Turcia! Anunţul oficial. FANATIK confirmat

13.01.2020 | 15:24
Aurelian Chitu a semnat cu Viitorul Fotbalistul a ajuns deja in cantonamentul echipei din Turcia Anuntul oficial FANATIK confirmat
Aurelian Chiţu a semnat cu Viitorul! Fotbalistul a ajuns deja în cantonamentul echipei din Turcia
ADVERTISEMENT

Viitorul este foarte aproape să realizeze primul transfer al anului 2020. FANATIK a aflat că Aurelian Chiţu va semna cu formaţia antrenată de Gică Hagi şi a ajuns deja în cantonamentul echipei din Turcia, acolo unde jucătorii echipei dobrogene pregăteşte a doua parte a sezonului 2019-2020.

UPDATE, 13 ianuarie, ora 20:32 / Viitorul a anunţat transferul lui Aurelian Chiţu. Fotbalistul de 28 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate. “FC Viitorul îi urează bun venit și cât mai multe reușite în tricoul negru-albastru”, au anunţat oficial Viitorului.

ADVERTISEMENT

Aurelian Chiţu va semna cu Viitorul şi întăreşte atacul echipei lui Gică Hagi

Din informaţiile FANATIK, Aurelian Chiţu a ajuns deja în cantonamentul Viitorului şi va semna în cel mai scurt timp un contract cu echipa lui Gică Hagi. Fotbalistul de 28 de ani este liber de contract după ce s-a despărţit de Daejeon Citizen, formaţie pentru care a jucat în perioada 2018-2020.

Aurelian Chiţu a mai jucat pentru Viitorul în două rănduri, în perioadele 2009-2013 şi 2015-2018. În urmă cu doi ani, formaţia lui Gică Hagi l-a transferat în prima ligă din Coreea de Sud, după ce dobrogenii au încasat 700.000 de euro în schimbul fotbalistului de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

Aurelian Chiţu a fost primul fotbalist vândut de Viitorul într-un campionat tare

Aurelian Chiţu a fost primul produs de export al Viitorului, iar în iulie 2013 era transferat de Valenciennes, formaţie care evolua pe atunci în prima ligă din Franţa. În schimbul atacantului, Gică Hagi a încasat 700.000 de euro, însă jucătorul nu s-a acomodat cu fotbalul din Ligue 1.

În singurul sezon petrecut în Franţa, Aurelian Chiţu a jucat opt meciuri pentru Valenciennes şi nu a reuşit să marcheze niciun gol. Mai mult decât atât, atacantul a fost titulat în doar două ocazii, fiind mai mereu pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

La Viitorul, Aurelian Chiţu a jucat 188 de meciuri şi a marcat 39 de goluri. În plus, atacantul a mai oferit 23 de pase decisive în cei şapte ani petrecuţi la echipa antrenată de Gică Hagi. Alături de dobrogeni, atacantul de 28 de ani a câştigat titlu de campion al României în sezonul 2016-2017.

Viitorul l-a vândut Lyes Houri în această iarnă

Viitorul l-a vândut pe Lyes Houri în această iarnă, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei în prima parte a sezonului 2019-2020. Fotbalistul de 23 de ani a fost cumpărat de MOL Fehervar, care a plătit 600.000 de euro pentru această achiziţie.

ADVERTISEMENT

“FC Viitorul Constanța a ajuns la un acord cu formația MOL Vidi pentru transferul mijlocașului francez Lyes Houri, care va evolua în continuare la fosta campioană a Ungariei.

În vârstă de 24 de ani, Houri a evoluat pentru formația noastră în perioada iunie 2018-decembrie 2019 și a avut o contribuție importantă la ultimele două trofee cucerite de Viitorul, Cupa și Supercupa României. FC Viitorul Constanța îi mulțumește pentru evoluțiile în tricoul negru albastru și îi urează mult succes în continuare”, au anunţat oficialii clubului.

ADVERTISEMENT