Life

Aurelian Temișan, propuneri fără perdea de la o minoră! Ce a pățit artistul după un concert

Aurelian Temișan a primit propuneri fără perdea de la o minoră! Artistul a povestit abia acum ce a pățit artistul după un concert.
21.03.2023 | 00:31
Aurelian Temisan propuneri fara perdea de la o minora Ce a patit artistul dupa un concert
Aurelian Temișan, propuneri fără perdea de la o minoră!
ADVERTISEMENT

Aurelian Temișan a mărturisit că a primit în timpul carierei sale mult propuneri fără perdea. Acesta a fost ispitit inclusiv de o minoră de 17 ani.

Aurelian Temișan, propuneri fără perdea de la o minoră!

Aurelian Temișan a spus că o minoră de 17 ani i-a făcut avansuri după un concert. Fata a venit la el și i-a spus, fără să stea pe gânduri, că vrea să facă un copil cu el.

ADVERTISEMENT

Artistul a spus că a refuzat politicos propunerea minorei și i-a spus că o să mai vorbească peste câțiva ani, după ce o să mai crească.

Dar de atunci fata nu a mai venit la concerte și Aurelian Temișan crede că i-au trecut fiorii de dragoste pe care îi simțise atunci.

ADVERTISEMENT

„La Brașov a fost acea tânără de 17 ani: «Câți ani ai? 17? Mai stai un pic și vorbim peste 2-3 ani!». Eu am mai fost în Brașov, dar ea nu a mai apărut. Probabil îi trecuse. Și bine că i-a trecut!”, a spus Aurelian Temișan în emisiunea „40 de întrebări” cu Denise Rifai, difuzată la Kanal D.

Aurelian Temișan a fost mereu ispitit de femei

De altfel, Aurelian Temișan a mărturisit că a fost ispitit de nenumărate femei în cei 34 de ani de carieră. Doar că această tânără de 17 ani a fost cea care i-a rămas în minte.

ADVERTISEMENT

Acesta a dezvăluit că este în firea umană să ispitească, așa că nici el nu a scăpat de acest aspect. Mai mult, artistul a spus că aproape la fiecare spectacol a fost cineva care să-i ceară anumite lucruri. Unele mai puțin ortodoxe!

„Ispitit? De nenumărate ori. Este în firea umană să ispitească, respectiv să fie ispitit. Una dintre laturile meseriei de artist este să întâlnești oameni care flirtează, din diverse motive.

ADVERTISEMENT

Sunt 34 de ani de scenă, mii de spectacole, aproape de fiecare dată am stat de vorbă cu oameni, aproape la fiecare spectacol a fost cineva care să vină și să vrea ceva de la mine”, a mai povestit acesta.

ADVERTISEMENT