Sport

Și-a luat țeapă? Aurelian Chițu a refuzat-o pe Dinamo, însă nu poate fi legitimat la FC U Craiova! „Depinde de domnul Mititelu!”

FC U Craiova l-a adus pe Aurelian Chițu de la Farul Constanța, însă acesta nu poate fi legitimat, din cauza interdicției la transferuri cu care se confruntă formația olteană.
21.01.2022 | 18:55
Sia luat teapa Aurelian Chitu a refuzato pe Dinamo insa nu poate fi legitimat la FC U Craiova Depinde de domnul Mititelu
FC U Craiova l-a adus pe Aurelian Chițu de la Farul Constanța, însă acesta nu poate fi legitimat, din cauza interdicției la transferuri cu care se confruntă formația olteană
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a primit interdicție la transferuri din partea FIFA, din cauza unor restanțe salariale față de mai mulți jucători, din urmă cu zece ani.

FC U Craiova n-a scăpat de interdicția la transferuri

Conducerea FC U Craiova plănuia să scape de interdicția la transferuri până la data de 15 ianuarie, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș, președintele grupării oltene, a declarat, pentru FANATIK, faptul că: „Interdicția n-a fost încă ridicată, depinde de domnul Mititelu”.

Astfel, aproape sigur, nou-veniții Aurelian Chițu și Gabriel Enache nu vor evolua în primul meci oficial al echipei oltene, din aceast an, din cauza faptului că nu pot fi legitimați.

ADVERTISEMENT

Pentru a scăpa de interdicția la transferuri, Adrian Mititelu ar trebui să plătească restanțele salariale din urmă cu zece ani, care sunt de ordinul zecilor de mii de euro.

Aurelian Chițu a refuzat-o pe Dinamo, pentru FC U Craiova

Aurelian Chițu a fost ofertat și de Dinamo în această iarnă, însă extrema, în vârstă de 30 de ani, a decis să semneze cu FC U Craiova. Decizie ce pare, cel puțin la prima vedere, foarte neinspirată.

ADVERTISEMENT

Pentru că, momentan, atât Aurelian Chițu, cât și Gabriel Enache, nu pot evolua pentru noua lor echipă, deoarece nu pot fi legitimați.

Din această cauză, aproape sigur cei doi jucători nu se vor afla pe teren în meciul Farul Constanța – FC U Craiova, care va avea loc luni, la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova se luptă pentru salvarea de la retrogradare

Trupa din Bănie are un parcurs dezastruos, în acest sezon, și se teme că ar putea retrograda. Pentru a revitaliza echipa, conducătorii olteni au decis readucerea lui Nicolo Napoli, în această iarnă, pe postul de antrenor principal.

În prezent, FC U Craiova se află pe locul 14 din Casa Pariurilor Liga 1, cu doar 19 puncte obținute după 21 de meciuri jucate.

  • 7.27 milioane de euro este cota lotului FC U Craiova, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT