Fotbal international

Aurelio de Laurentiis a făcut scandal după Napoli – Atalanta 2-2: ”Nicchi și Rizzoli sunt actorii răi ai unui fotbal bolnav”. VIDEO

31.10.2019 | 09:06
Aurelio de Laurentiis a facut scandal dupa Napoli  Atalanta 22 Nicchi si Rizzoli sunt actorii rai ai unui fotbal bolnav VIDEO
ADVERTISEMENT

Președintele Aurelio de Laurentiis a făcut scandal la finalul meciului SSC Napoli – Atalanta Bergamo 2-2, din etapa a zecea din Serie A. Șeful napoletanilor a adus acuzații dure la adresa celor doi oameni care conduc arbitrajul din Italia, Marcello Nicchi și Nicola Rizzoli, considerând că formația sa a fost nedreptățită la întâlnirea de miercuri seară.

Aurelio de Laurentiis a făcut scandal după Napoli – Atalanta 2-2: ”Dacă vor continua așa, vor ajunge să găsească hoarde de napoletani pe urmele lor”

”Inabordabilitatea arbitrilor este insuportabilă. Cum să elimini un domn ca Ancelotti care are de-a face cu un arbitru care nu știe să-și facă treaba? Dacă ar vrea să părăsească Italia, l-aș înțelege. Este o altă lume”, a început Aurelio de Laurentiis scandalul după întâlnirea Napoli – Atalanta 2-2.

ADVERTISEMENT

”Domnul Rizzoli și domnul Nicchi, dacă vor continua așa, vor ajunge să găsească hoarde de napoletani înfuriați pe urmele lor. Noi băgăm bani în acest fotbal bolnav și avem dreptul să știm cum funcționează lucrurile. Cer respect și transparență, în special lui Nicchi și Rizzoli. Ei sunt actorii răi ai unui fotbal bolnav”, a mai spus președintele lui Napoli.

Napoli acuză neacordarea unui penalty

SSC Napoli a remizat cu Atalanta Bergamo, scor 2-2, într-un meci din etapa a zecea din Serie A. Napoletanii acuză arbitrajul lui Piero Giacomelli, care nu ar fi acordat un penalty în finalul întâlnirii la intrarea lui Simon Kjaer asupra lui Fernando Llorente. Centralul a lăsat jocul să meargă, iar oaspeții au înscris golul de 2-2 la aceeași fază prin Josip Ilicic. Imediat după primirea golului, antrenorul Carlo Ancelotti i-a reproșat arbitrului că nu a dat lovitură d epedeapsă, dar acesta a rămas ferm pe poziții și l-a eliminat pe tehnicianul napoletanilor.

ADVERTISEMENT

După disputarea a zece etape, SSC Napoli se află pe locul șase în clasamentul din Serie A, cu 18 puncte, la opt puncte în urma liderului Juventus Torino. În schimb, Atalanta Bergamo a acumulat 21 de puncte și se află pe ultima treaptă a podiumului.