Patronul lui Napoli, atac la adresa lui Maurizio Sarri. “El urlă și blesteamă, cum se va adapta la stilul Juventus?”

Sorin Dumitrescu    Claudiu Melinte   
în Serie A
20/06/2019, 21:39
Patronul lui Napoli, atac la adresa lui Maurizio Sarri. “El urlă și blesteamă, cum se va adapta la stilul Juventus?” GALERIE FOTO
Aurelio di Laurentiis îl atacă pe Maurizio Sarri

Aurelio Di Laurentiis, patronul echipei Napoli, care a lucrat cu Maurizio Sarri ca antrenor timp de trei sezoane, între 2015 și 2018, a lansat un atac dur la adresa fostului său tehnician, pe care nu îl vede cum s-ar putea adapta la stilul Juventus, el care este un temperamental greu de egalat și care nu odată a avut ieșiri în decor când se enervează.

Aurelio Di Laurentiis, atac dur la adresa lui Maurizio Sarri

“El urlă și blesteamă, acesta este modul lui de exprimare cânnd se află pe bancă, nu mai ține cont de nimeni și de nimic. Își dă frâu liber la nervi, și la gesturi și la cuvinte, iar la Juventus așa ceva nu a existat. Cum se va adapta la stilul Juventus tocmai el care de foarte multe ori i-a înjurat pe bianconeri, acuzându-i că mereu sunt favorizați de arbitri?”

Aurelio Di Laurentiis a continuat ofensiva la adresa lui Maurizio Sarri, de care s-a despărțit în 2018 nu în cele mai cordiale relații. El spune că diferența dintre fostul și actualul antrenor al lui Napoli este uriașă și ține de modul de manifestare, de comportament. De Laurentiis îl apreciază foarte mult pe Carlo Ancelotti, considerând că îi dă clasă și ca maniere lui Sarri.

Aurelio di Laurentiis când îl avea antrenor pe Sarri

Care e diferența dintre Maurizio Sarri și Carlo Ancelotti

“Diferența dintre Maurizio Sarri și Carlo Ancelotti se vede și cu ochiul liber. Primul, noui antrenor al lui Juventus, e un om de stadion, pentru tribune, de aceea place tifosilor, în special ultrașilor, e pe tipicul lor. Carlo Ancelotti arată întotdeauna ca un om de companie, mereu pus la punct, impecabil în privința lookului său. Impune respect numai prin ținuta sa.”

Carlo Ancelotti este favoritul lui De LaurentiisPatronul lui Napoli este convins de superioritatea lui Carlo Ancelotti în fața lui Maurizio Sarri și ca antrenor. De aceea se și lanszează într-un pronostic superoptimist privind echipa sa la meciurile cu Juventus: “Va fi și mai plăcut să vedem când Ancelotti va bate Juventus. De fapt Ancelotti îl va bate pe Sarri și îi va arăta cine este antrenor.”

Închide ×