Sport

Exclusiv. Aurică Ţicleanu şi soţia, la spital cu răni serioase după ce au fost loviţi de… un copac! Video

Aurel Ţicleanu şi soţia sa, Cristina Lorena, au ajuns la spital după ce au fost loviţi de un copac, doborât de vânt în parcul Cişmigiu din Capitală. Soţia fostului fotbalist a suferit răni serioase.
04.04.2022 | 01:08
Exclusiv Aurica Ticleanu si sotia la spital cu rani serioase dupa ce au fost loviti de un copac Video
Aurel Ţicleanu şi soţia lui, accident în parcul Cişmigiu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aurel Ţicleanu şi soţia sa, Cristina Lorena Ţicleanu, au avut un ghinion teribil duminică după amiază. În timp ce se plimbau prin parcul Cişmigiu, un copac s-a rupt din cauza vântului puternic şi i-a rănit.

Aurică Ţicleanu şi soţia au ajuns la Spitalul Militar după ce au fost loviţi de un copac! Cristina Lorena a suferit o ruptură de ligamente

Fostul fotbalist al Universităţii Craiova a scăpat doar cu câteva zgârieturi. El şi-a pus mâna în cap instinctiv şi n-a fost lovit grav. În schimb, soţia sa a fost rănită serios la cap, braţe şi picioare, fiind transportată la spital.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU INCIDENTUL

Pompierii au intervenit imediat şi după ce au eliberat-o de sub crengi, Cristina Lorena Ţicleanu a fost transportată la spitalul Militar pentru a primi îngrijiri. Din informaţiile FANATIK, soţia lui Ţicleanu a suferit o ruptură de ligamente.

Cristina Lorena Ţicleanu, eliberată de sub copac
Cristina Lorena Ţicleanu, eliberată de sub copac

Au fost probleme cu vântul în întreg sudul ţării. În Constanţa, un copac a căzut peste o maşină parcată. În schimb, în nordul ţării s-a întors iarna şi în judeţele Maramureş şi Suceava s-a depus un strat generos de zăpadă de peste 10 centimetri.

ADVERTISEMENT

Aurel Ţicleanu s-a căsătorit a doua oară în 2020: “Nu există vârstă pentru iubire!”

Aurel Ţicleanu şi Cristina Lorena Ţicleanu s-au căsătorit în luna iulie a anului 2020, soţia fostului fotbalist fiind cu 10 ani mai tânără. Cei doi au făcut cununia civilă la Starea Civilă a Sectorului 1 din București pe 12 februarie în acelaşi an.

„Nu există vârstă pentru iubire, ea cucerește întotdeauna omul și este, întotdeauna, minunată, dar cred că, odată cu vârsta, începem să apreciem, mai mult, acest sentiment.

ADVERTISEMENT

Începi să înțelegi că, la o anumită vârstă, dragostea ta poate fi ultima! Rămâi cu mine, partea buna abia începe și, la fel ca în șah…Regina își apăra Regele! Te iubesc, eu mai mult, eu prima!”, a scris soția lui Ţicleanu, pe pagina personală de Facebook, după eveniment.

Aurel Ţicleanu şi soţia la starea civilă
Aurel Ţicleanu şi soţia la starea civilă

Aurel Ţicleanu se află la a doua căsătorie. În urmă cu şapte ani s-a stins din viaţă prima soţie: Olivia.

ADVERTISEMENT
Tags: