Cele mai citite

TĂIERI de salarii! Doi TITULARI puşi pe LIBER!

Steven Thicot şi Elton da Silva, fotbaliştii cu două dintre cele mai consistente salarii din "Ştefan cel Mare", au fost anunţaţi de conducere să-şi caute echipe!...
27.05.2014 | 17:14
TĂIERI de salarii! Doi TITULARI puşi pe LIBER!

Steven Thicot şi Elton da Silva, fotbaliştii cu două dintre cele mai consistente salarii din “Ştefan cel Mare”, au fost anunţaţi de conducere să-şi caute echipe!

Situaţia financiară dificilă de la Dinamo se resimte din ce în ce mai mult. Cu numai cîteva zile înainte de finalul campionatului s-a făcut cerere de intrare în insolvenţă care în curînd va fi aprobată, iar asta înseamnă că “roş-albii” nu vor juca în Liga Europa. Situaţia salariilor este acceptabilă, atunci cînd vine vorba de plata remuneraţiei la termen, dacă acceptabilă a ajuns să fie un mizilic de întîrzîiere de doar 3 luni, însă o mare problemă o reprezintă fotbaliştii cu cele mai mari angajamente, de care conducerea vrea să scape cu orice preţ.

Cîştigă 7.000 de euro pe lună. Mult, dom’le, mult!

Dragoş Grigore şi Cristian Bălgrădean au căzut de comun acord cu oficialii că vor pleca în această vară, însă şefii s-au gîndit imediat şi la situaţiile altor doi “grei”, anume Thicot şi Elton. Ambii au salarii lunare în jurul a 7.000 de euro care sînt, în prezent, printre cele mai mari din lotul pregătit de Flavius Stoican. Titulari incontestabili în a doua parte a sezonului, în care Dinamo a şi avut un parcurs foarte bun în Liga 1, cei doi fotbalişti au fost anunţaţi de conducere că nu li se mai pot suporta remuneraţiile pe care le încasează în prezent. În acest sens, conducătorii le-au oferit două opţiuni lui Elton şi Thicot, urmînd ca aceştia să decidă în pauza competiţională care este mai bună.

Dacă nu-şi găsesc echipe, li se taie contractul

Concret, fotbaliştilor li s-a spus că este bine să-şi caute alte echipe la care să joace în următorul sezon, iar în cazul în care vor găsi ceva convenabil pentru ei, Dinamo nu va avea pretenţii financiare exagerate ci, mai degrabă unele simbolice. Conform surselor FANATIK.RO, Thicot, care a plecat în Franţa de mai multe zile, a avut deja cîteva discuţii cu unele cluburi din liga secundă franceză, urmînd să aştepte pentru a vedea ce se întîmplă concret. În cazul în care cei doi nu vor pleca de la Dinamo, şefii îi vor chema la o rundă de renegociere a contractelor în urma căreia se speră o reducere a acestora cu cîte 2.000 de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri