Bookmakerii, schimbare de cote: Simona Halep, principală favorită la câştigarea Australian Open. Vezi ce cotă are

Sergiu Preda    Sorin Dumitrescu   
in Sporturi
12/01/2018, 09:37
Bookmakerii, schimbare de cote: Simona Halep, principală favorită la câştigarea Australian Open. Vezi ce cotă are

Joi a avut loc la Melbourne, în incinta arenei Margaret Court, tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul primului tur al primului turneu de Grand Slam al anului Australian Open. Numărul 1 mondial la feminin, Simona Halep, nu a avut noroc de un traseu facil decât pentru partida inaigurală, în care va avea ca adversară o puştoaică de 17 ani, din Australia, Destanee Aiava. Dipă care lucrurile se complică, mai ales din momentul în care în al treilea tur ar urma să o întâlnească pe cehoaica Petra Kvitova.

Deşi a ieşit accidentată în primele două turnee ale anului, spanioloaica Garbine Muguruza, marea învinsă a Simonei în cursa pentru supremaţia mondială în 2017, nu a renunţat să fie prezentă la Melbourne, însă specialiştii pun serios sub semnul întrebării capacitatea ei de a fi în cea mai bună formă la acest prim Grand Slam din 2018, mai ales că se ştie că jucătoarea a acuzat serioase probleme medicale.

Tragerea la sorţi la Australian Open a schimbat favoritele

Ea era, în opinia bookmakerilor, principala favorită la câştigarea Australian Open, deşi ocupă în ierarhia WTA un loc în spatele lui Halep. Faptul că puternica iberică a reuşit anul trecut să îşi adjudece Wimbledonul a contat mult în alegerea caselor de pariuri, dar în urma tragerii la sorţi s-a produs o răsturnare de situaţie şi Simona Halep a devenit principala favorită, e drept cu o cotă foarte ridicată la victorie: 8!Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

În urma lui Halep bookmakerii le-au plasat pe locurile 2-3, la cotă 9, pe Karolina Pliskova şi ucraineanca Elina Svitolina, iar a patra este daneza Karoline Wozniacki, cotă 10. Principala favorită dinaintea tragerii la sorţi, Garbine Muguruza, a căzut tocmai pe poziţia a şasea, cu o cotă de 12, semn că agenţiile de pariuri nu prea mai au încredere în ea.

Închide ×