Pariuri sportive

Cum vezi online finala de la Australian Open: Simona Halep – Caroline Wozniacki

Simona Halep şi Caroline Wozniacki se înfruntă sâmbătă dimineaţa, de la ora 10:30, în finala feminină de la Australian Open. Partida poate fi urmărită în format online.
26.01.2018 | 11:25
Cum vezi online finala de la Australian Open Simona Halep  Caroline Wozniacki
ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO Simona Halep – Caroline Wozniacki Australian Open

Ambele jucătoare vor evolua cu presiune. Atât Simona Halep, cât şi Caroline Wozniacki au ajuns la un moment dat numărul 1 mondial fără a câştiga vreun turneu de Mare Şlem în prealabil.  Sportiva noastră se regăseşte în această situaţie chiar în prezent, în vreme ce daneza s-a aflat într-o postură identică în 2010. Cert este că cine va triumfa sâmbătă, va pune capăt criticilor.

Cota 12.00 pentru victoria Simonei Halep la Australian Open

Practic, această finală nu are doar miza primului turneu de Mare Şlem din carieră, ci şi poziţia de lider mondial. Punând şi premiul final de 3,1 milioane de dolari la socoteală, atunci cu siguranţă vom avea parte de un meci pe cinste, la capătul căruia, sperăm noi, să se impună Halep.

ADVERTISEMENT

Daneza stă mai bine în privinţa duelurilor directe, câştigând patru dintre cele şase confruntări avute. De asemenea, Wozniacki şi-a adjudecat ultimele trei duleuri cu Halep, două dintre ele având loc în precedentul sezon. De notat faptul că Simona este neînvinsă în 2018, iar în semifinale a învins o altă jucătoare care era la rândul ei neînvinsă, nemţoaica Angelique Kerber.

Pentru Halep ar trebui să urmeze turneul de la St. Petersburg, însă românca a anunţat că nu va participa, având nevoie de o perioadă de pauză. Simona evoluează accidentată la gleznă încă din primul tur de la Australian Open. În schimb, sportiva noastră şi-a anunţat prezenţa la Doha, turneu ce va debuta pe 12 februarie. Rămâne de văzut dacă va fi pe teren la meciurile României de Cupa FED de la începutul aceleiaşi luni. 

ADVERTISEMENT