Simona Halep

Australienii, mesaj emoționant pentru Simona Halep: ”Numărăm deja zilele”

16.02.2021 | 12:05
Australienii mesaj emotionant pentru Simona Halep Numaram deja zilele
ADVERTISEMENT

Australienii au avut un mesaj emoționant pentru Simona Halep, după ce românca a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam de la Melbourne.

Campioana noastră a fost întrecută de Serena Williams, americanca impunându-se extrem de clar cu scorul de 6-3, 6-3.

ADVERTISEMENT

Halep nu a reușit nici măcar să-și egaleze performanța reușită în urmă cu un an la Melbourne, atunci când ajungea până în semifinale unde era învinsă la mare luptă de Garbine Muguruza.

Mesajul australienilor după eliminarea Simonei Halep

La scurt timp după eliminarea Simonei Halep în sferturile de finală, organizatorii australieni au postat pe contul de Twitter al competiției un scurt filmuleț cu jucătoarea noastră părăsind mâhnită arena Rod Lever.

ADVERTISEMENT

Deși se vedea clar că era marcată de înfrângerea cu Serena Williams, ocupanta locului 2 WTA a avut totuși puterea să facă cu la cameră. ”Plecăciune pentru Simona Halep. Numărăm deja zilele până ne revedem la Australian Open 2022”, au scris organizatorii.

Serena Williams a declarat la finalul partidei cu Simona Halep că a făcut cel mai bun meci al său de la acest ediție de Australian Open, și așteaptă cu încredere partida din turul următor contra lui Naomi Osaka.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost dominată la toate capitolele de Serena Williams în meciul din sferturile de finală de la Australian Open 2021, nereușind să facă față jocului agresiv al americancei, care este mai aproape de al 24-lea titlu de Grand Slam.

Serena Williams a început meciul în forță dorindu-și foarte mult revanașa după înfrângerea din ultima întâlnire directă, finala de la Wimbledon din 2019, și a surprins-o pe Simona Halep cu  lovituri senzaționale.

ADVERTISEMENT

După ce a fost eliminată de la Australian Open, Simona Halep va reveni în țară pentru o scurtă perioadă de odihnă înainte de a reveni la turneele din circuitul WTA. Ocupanta locului 2 în clasamentul mondial va participa în perioada 1-7 martie la turneul de la Doha, după ce anul trecut s-a retras în ultimul moment de la competiția din capitala Qatarului din cauza oboselii.

ADVERTISEMENT