Sport

Austria – Macedonia de Nord 3-1. Naționala lui Franco Foda obține prima victorie din istorie la Euro. Video

Austria a câștigat în premieră un meci la Campionatul European. În prima partidă disputată vreodată la București, naționala lui Franco Foda a câștigat cu 3-1 contra Macedoniei de Nord.
13.06.2021 | 17:29
Austria  Macedonia de Nord 31 Nationala lui Franco Foda obtine prima victorie din istorie la Euro Video
ADVERTISEMENT

Din această grupă mai fac parte naţionalele Olandei şi ale Ucrainei, care se întâlnesc în prima rundă, la Amsterdam.

Unde se joacă Austria – Macedonia de Nord

Confruntarea Austria – Macedonia de Nord se dispută duminică, 13 iunie, de la ora 19:00 pe Arena Naţională din Bucureşti, moment istoricpentru fotbalul nostru, pentru prima oară implicat într-un proiect de organizare a unei competiţii majore interţări. Bucureşti şi a sa Arenă Naţionalăva fi gazda a trei meciuri din grupa C şi a unei optimi de finală.

ADVERTISEMENT

Macedonia de Nord este prezentă în premieră la o competiţie interţări atât de importantă, după ce a obţinut calificarea prin barajul Ligii Naţiunilor. Macedonia de Nord a învins în finala barajului Georgia şi astfel a izbutit o performanţă cu adevărat istorică pentru o ţară atât de mică.

Cine transmite partida Austria – Macedonia de Nord

Partida Austria – Macedonia de Nord se joacă duminică, 13 iunie, de la ora 19:00, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă a grupei C a turneului final EURO 2020 şi va fi transmisă în direct pe canalul PRO TV. Puteţi încerca şi varianta accesării site-ului FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, vremea nu a dorit să fie o gazdă la fel de bună pentru cei doritori să fie prezenţi în tribune la acest meci, accesul fiind permis la 50 la sută din capacitate şi sunt mari şanse să plouă. Vor fi în jur de 19-20 de grade maxim, o temperatură neobişnuită pentru luna iunie. Jocul va fi condus de suedezul Andreas Ekberg.

Ce jucători importanţi lipsesc în partida Austria – Macedonia de Nord

Austria a preferat varianta de a sosi în România strict pentru meciuri, neluând în calcul cazarea decât strictul necesar pentru câteva ore. Selecţionerul Franco Foda este mulţumit pentru faptul că nu are absenţi de marcă în lot şi nici vreun jucător infestat cu COVID 19.

ADVERTISEMENT

Nici omologul său la naţionala nord-macedoneană, Igor Angelovski, nu se poate văita de probleme care să îl împiedice să trimită pe teren cel mai bun unsprezece. Macedonia şi-a căpătat brusc un respect deosebit în Europa după senzaţionala victorie recentă din preliminariile CM 2022 din Germania.

Macedonia de Nord poate fi o mare surpriză

Austria este socotită, alături de Ucraina, drept una dintre naţionalele care vor trage la poziţia secundă în grupa C, pentru că Ţările de Jos sunt mari favorite să încheie pe primul loc, mai ales că îşi şi vor juca toate meciurile numai pe teren pşropriu.

ADVERTISEMENT

Macedonia de Nord e văzută ca o naţională care nu are nimic de pierdut şi tocmai de aceea poate fi periculoasă. Veteranul Goran Pandev declara că lumea va vedea care este potenţialul Macedoniei şi că nici un adversar nu va avea viaţă uşoară în compania lor.

Cote la pariuri pentru Austria – Macedonia de Nord

Austria este favorita boomakerilor, primind din partea acestora cota de 1,70. Macedonia de Nord, care ameninţă că e capabilă să producă surpriza, are cotă 5,80 pentru a o şi pune în practică. Nu se aşteaptă goluri multe, astfel că opţiunea minim două goluri marcate în meci atinge un tentant 1,45.

Macedonia de Nord şi Austria sunt două reprezentative care se cunosc bine, pentru că au făcut parte din aceeaşi grupă în preliminariile EURO 2020. Judecând prin prisma acelor două partide ar rezulta că Austria nu trebuie să aibă probleme, pentru că a învins acasă cu 2-1 şi s-a impus cu 4-1 la Skopje.

 

ADVERTISEMENT