Austria, pregătită să construiască un gard pe o distanţă de 100 de kilometri la graniţa cu Ungaria

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/07/2016, 20:37
Austria, pregătită să construiască un gard pe o distanţă de 100 de kilometri la graniţa cu Ungaria

Austria a finalizat pregătirile pentru construirea unui gard pe o distanţă de 100 de kilometri la graniţa cu Ungaria ce se întinde pe o distanţă de 300 de kilometri, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei austriece, citat joi de DPA.

Gardul ar putea fi ridicat rapid în cazul în care numărul de migranţi care ajung din Est creşte de la actualul nivel de 20 pe zi la 30 pe zi. Austria a aplicat politici migratorii stricte pentru a menţine numărul de solicitanţi de azil sub 37.000 în acest an, comparabil cu 90.000, anul trecut.

Viena încearcă să determine şi să preseze Budapesta să ia înapoi solicitanţii de azil care au intrat în Austria via Ungaria, conform Regulamentului Dublin. Şefii de guvern austriac şi ungar, Christian Kern şi Viktor Orban, urmează să se întâlnească la Budapesta, la 26 iulie, pentru a discuta probleme legate de migraţie.

Sursă: www.romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×