Pariuri sportive

Austria – Turcia, bătălia pentru sferturile Euro 2024. Dă acum lovitura cu pariul zilei

Meciul Austria - Turcia încheie faza optimilor de finală ale Euro 2024, dar microbiștii încă mai au șansa să facă profit cu pariul zilei de la Favbet.
01.07.2024 | 21:49
Austria  Turcia batalia pentru sferturile Euro 2024 Da acum lovitura cu pariul zilei
Pariul zilei de la Euro 2024 vă poate aduce câștiguri însemnate cu meciul Austria - Turcia. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Marți, 2 iulie, se trage cortina peste optimile de finală ale Campionatului European din Germania odată cu meciul Austria – Turcia. Acesta va începe la ora 22:00, pe stadionul din Leipzig, iar microbiștii pot profita acum de pariurile zilei pe care le oferă cei de la FAVBET.

Dai lovitura la Euro 2024 cu pariul zilei de la Austria – Turcia

Dacă e să vorbim despre surprizele plăcute de la Euro 2024, în mod sigur nu trebuie să omitem Austria. Naționala condusă de Ralf Rangnick a obținut 6 puncte într-o grupă de „foc” cu Franța, Olanda și Polonia, a terminat pe primul loc și a dat astfel astfel peste cap toate calculele pe care favoritele și le făceau înaintea turneului final.

ADVERTISEMENT

Locul ocupat la final de austrieci în Grupa D le-a dat șansa să întâlnească în optimile de finală pe Turcia, un adversar care la prima vedere pare mult mai abordabil decât restul „numelor grele” peste care ar fi putut da în caz de calificare de pe poziția 2 sau 3. Și au evitat astfel și jumătatea superioară de tablou, unde „s-au înghesuit” Germania, Spania, Franța sau Portugalia, echipe cotate cu șanse foarte mari la câștigarea trofeului.

Dacă e să ne luăm după evoluțiile din grupe, Austria pare a fi în avantaj în acest meci. Iar dacă analizăm și statisticile, cifrele cu care se prezintă în optimi sunt unele „înfiorătoare”. În ultimele 10 partide pe care le-a disputat, naționala lui Rangnick are nu mai puțin de 8 victorii (!!!), un egal și un eșec. Înfrângerea a fost chiar cea de la acest European, din grupe contra Franței, când nu a fost cu nimic mai prejos decât adversara sa, dar a trebuit să se recunoască învinsă după un autogol al lui Wober.

ADVERTISEMENT

Statistica Austriei trebuie să o pună pe gânduri și pe Turcia. Pentru că s-a numărat printre cele 8 „victime” anterioare ale austriecilor, iar înfrângerea pe care a suferit-o a fost una de coșmar. Un 1-6 înregistrat chiar în luna martie a acestui an, într-un meci de pregătire în vederea Campionatului European, este un alt motiv de îngrijoare pentru elevii lui Vicenzo Montella în perspectiva duelului din optimi.

Un duel care, la prima vedere, pare a fi la îndemâna Austriei. Iar microbiștii pot profita acum de statutul de favoriți ai băieților lui Rangnick pentru a da lovitura cu cota de 2,46 pe care FAVBET o propune pentru pariul zilei de la Euro 2024: „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul Austria – Turcia din optimile de finală ale Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Turcia, evoluții oscilante la Euro 2024

Turcia a debutat cu dreptul la Euro 2024, a câștigat cu 3-1 contra Georgiei, dar diferența de pe tabelă nu este conformă cu realitatea din teren. Nu pentru că turcii nu ar fi meritat victoria, dar ea a fost obținută cu foarte mare greutate, golul 3 fiind marcat în prelungiri, într-un moment în care georgienii presau cu toate liniile pentru a obține egalarea.

Momentul adevărului pentru selecționata lui Vicenzo Montella a venit contra Portugaliei, iar eșecul cu 0-3 ne scutește de orice comentarii. Ne-a arătat care îi sunt limitele și la ce trebuie să ne așteptăm mai departe. Pentru că și victoria contra Cehiei din ultima etapă, care i-a adus locul 2 în grupă și calificarea în optimi, a fost una mincinoasă. Ea a fost obținută cu mari emoții și datorită sprijinului pe care l-a primit din partea arbitrului român Istvan Kovacs, ale cărui decizii i-au avantajat clar în momente cheie ale meciului.

ADVERTISEMENT

Acum, contra Austriei, Turcia va mai avea de suplinit și o absență foarte importantă, a lui Hakan Calhanoglu, suspendat din cauza cumului de cartonașe galbene. Încă un motiv pentru microbiști să mizeze pe austrieci și să profite de pariul zilei de la FAVBET aferent pronosticului „1 solist și peste 1,5 goluri”.

  • 2,46 este cota FAVBET pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul Austria – Turcia din optimile de finală ale Euro 2024

ADVERTISEMENT