Premier League

“Autobuzul” lui Jose Mourinho s-a stricat! Manchester United are cea mai slabă apărare după 17 etape din ultimii 55 de ani

16.12.2018 | 22:37
Autobuzul lui Jose Mourinho sa stricat Manchester United are cea mai slaba aparare dupa 17 etape din ultimii 55 de ani

Cunoscut pentru apărările sale impenetrabile, Jose Mourinho și-a dat cu firma în cap. Manchester United tocmai își bate recordurile negative. După partida cu Liverpool, “diavolii” au luat după 17 etape mai multe goluri (29) decât au primit în tot sezonul trecut (28). Mai mult, fanii lui Manchester United trebuie să-și facă griji, pentru că nici în sezonul lor de coșmar din 1963 nu au reușit să primească așa multe goluri după 17 etape. Iar atunci Manchester United a luat 81 de goluri la final de campionat și a terminat pe locul 19.

În înfrângerea 1-3 cu Liverpool, Jose Mourinho i-a ținut pe bancă pe Paul Pogba și Anthony Martial, iar echipa lui Klopp n-a avut emoții cu Manchester United. “Cormoranii” au învins cu 3-1, iar Jose Mourinho a fost făcut praf de un fost jucător al celor de la Manchester United. “Echipa lui Mourinho arată ca spaghetti bolognese. Este un total dezastru. Este haos!”, a spus Gary Neville la finalul partidei.

“Autobuzul” lui Jose Mourinho este în pană! Manchester United a luat până acum mai multe goluri decât în tot sezonul trecut

Jose Mourinho, cunoscut pentru stilul defensiv al echipelor sale, nu mai reușește să blocheze adversarii. Întrebat de ziariștii englezi dacă nu cumva se simte lucrat de jucători, Jose Mourinho a replicat: “Cum adică? Vreți să spuneți că jucătorii nu sunt onești? Eu cred că sunt cinstiți. Un fotbalist trebuie să dea maximum tot timpul, indiferent de manager.”, a răspuns antrenorul lui Manchester United, pe care fanii lui Liverpool l-au ironizat pe finalul partidei. “Cormoranii” din tribune au scandat de mai multe ori ironic: “Nu-l concediați pe Mourinho!”

Jose Mourinho ia un salariu de 17 milioane de euro pe sezon la Manchester United

Gary Neville a spus despre echipa lui Jose Mourinho că arată ca “spaghetti bolognese”, în schimb un alt fost jucător, irlandezul Roy Keane a fost mult mai îngăduitor. “Pare că și-au pierdut busola”, a spus fostul căpitan al “diavolilor”. Cât despre meci, Mourinho i-a lăudat pe adversari. “Liverpool e o echipă mai bună. Nu ne comparăm cu Liverpool la intesitate și presing.”, a spus managerul, care nu l-a introdus niciun minut în teren pe francezul Paul Pogba.

Jose Mourinho are probleme mari în vestiarul lui Manchester United

Jose Mourino: “Mai sus de locul 4 nu se poate, dar sigur terminăm în primele 6”

Întrebat dacă se poate ceva pentru ca Manchester United să-și revină, Jose Mourinho a fost acid. “Ce vrei să zici prin reintrare în formă? Adică să câștigăm titlul? Evident că nu se poate. Putem termina totuși pe locul 4. Nu e ușor bineînțeles, sigur terminăm în primele 6, dar maxim ce putem realiza la final este locul 4.”, a spus Jose Mourinho despre obiectivul lui Manchester United în Premier League. “Diavolii” sunt pe locul 6, la 11 puncte de locul 4 pe care se află Chelsea. Liverpool are 19 puncte avans în fața lui Manchester United, cea mai mare diferență pe care a avut-o vreodată în fața rivalei după 17 etape.

  • 19 puncte este diferența de puncte între liderul Liverpool și locul 6, ocupat de Manchester United
  • 17 milioane de euro este salariul pe sezon al lui Jose Mourinho la Manchester United
Tags: