Fotbal intern

Galerie foto. Steaua şi-a prezentat autocarul. Ce e inscripţionat pe el

CSA Steaua şi-a prezentat vineri lotul pe care se va baza Ion Ion în acest sezon. Pe lângă fotbalişti, steliştii au dezvăluit şi cum arată autocarul echipei Ministerului Apărării. Cristian...
21.07.2017 | 13:16

CSA Steaua şi-a prezentat vineri lotul pe care se va baza Ion Ion în acest sezon. Pe lângă fotbalişti, steliştii au dezvăluit şi cum arată autocarul echipei Ministerului Apărării. Cristian Petrea, comandantul clubului, a declarat că sper ca echipa să joace în Liga 1 în 2020, însă automobilul roş-albaştrilor este deja la nivelul primei ligi.

Autocarul este colantat în culorile clubului susţinut de Armată şi are pe lateral scris  “Clubul de lângă inimă”. Pe lângă mesaj, pe automobil sunt inscripţionate şi toate siglele pe care clubului Steaua le-a avut de-a lungul timpului, dar şi stema pe care au revendicat-o de la formaţia patronată de Gigi Becali. Sigla folosită de FCSB până 2014 este, în prezent, actuala stemă a celor de CSA Steaua.

Autocarul are un număr de înmatriculare specific autoturismelor deţinute de Ministerul Apărării. De asemenea, atât pe lateralul autovehicului, cât şi în partea din spate sunt trecute adresele site-ului oficial al clubului şi al paginii de Facebook al celor de la CSA Steaua. Mai mult ca sigur, formaţia din Ghencea este echipa care are cel mai modern autocar dintre echipele aflate în Liga 4.

Chiar dacă Cristian Petrea a anunţat că CSA Steaua deţine palmaresul până în 2003, pe autovehiculul steliştilor nu sunt trecute trofeele aşa cum s-a întâmplat în cazul autocarului celor de la FCSB. Tot în această vară, o altă echipă din ligile inferioare şi-a prezentat noul autocar. Petrolul Ploieşti, formaţie nou-promovată în Liga 3, a cumpărat cu 70.000 de euro autocarul pe care l-a folosit până de curând Dinamo Zagreb.