Sport

Fostul președinte de la Dinamo, deja-vu după ce fanii i-au coborât pe jucători din autocar: “Dacă noi ne dădeam jos, era grav!”. Exclusiv

Fostul președinte al lui Dinamo, Florin Prunea, a comentat pentru FANATIK situația explozivă de la club, după înfrângerea de la Mioveni. Prunea a trăit și el un episod în care fanii au atacat autocarul "câinilor".
17.12.2021 | 11:20
Fostul presedinte de la Dinamo dejavu dupa ce fanii iau coborat pe jucatori din autocar Daca noi ne dadeam jos era grav Exclusiv
Fani nemulţumiţi de prestaţia lui Dinamo. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La Dinamo liniștea a durat câteva zile. “Câinii” au pierdut dramatic la Mioveni, după ce au condus cu 1-0 până în prelungirile meciului. Sanoh (90+2) şi Rusu (90+5) au întors rezultatul pentru gazde.

Fanii prezenţi la Mioveni au fost foarte furioşi la finalul partidei. Au dat jos tricoul de pe Deian Sorescu şi în drum spre Bucureşti au bătut cu pumnii în autocarul “câinilor” pe care l-au oprit într-o benzinărie.

ADVERTISEMENT

Echipa a coborât din autocar, iar fanii i-au luat la rost pe jucătorii lui Mircea Rednic, cărora le-au reproşat faptul că au dat cu piciorul unei şanse importante de a lega două victorii la rând în campionat.

Fostul președinte de la Dinamo, deja-vu după ce fanii i-au coborât pe jucători din autocar

Nu este pentru prima dată când fanii opresc autocarul la Dinamo. În 2019, la Brăneşti, autocarul lui Dinamo a fost atacat de fanii furioşi că echipa a pierdut meciul împotriva Chindiei Târgovişte, scor 2-3.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea a fost preşedintele lui Dinamo la acea vreme şi a spus pentru FANATIK că jucătorii au fost nevoiţi să se baricadeze în autocar pentru că lucrurile ar fi degenerat dacă ar fi coborât să încerce o discuţie cu fanii:

“Noi n-am coborât din autocar, că dacă ne dădeam jos, era grav, la ce a fost acolo”

“Dacă au oprit autocarul și au avut un dialog, nu este nicio problemă. Dacă dialogul este civilizat și nu se sare calul, este ok. Se cunosc, mai ales cu antrenorul, se cunosc foarte bine. Probabil că erau supărați și voiau să vorbească, să ceară explicații.

ADVERTISEMENT

În 2019 a fost mai grav. Noi n-am coborât din autocar, că dacă ne dădeam jos, era grav, la ce a fost acolo. Am așteptat să plece. 

Cea mai mare problemă la echipă este vestiarul. Stă pe un butoi cu pulbere. Asta nu este bine. Mă așteptam ca după victoria cu Chindia, lucrurile să se așeze. Dar uite că, din păcate, a venit înfrângerea asta neașteptată care aruncă totul în aer”, a spus Prunea.

ADVERTISEMENT

“Se plătesc facturile pentru ultimii ani, cu jucători păcăliți”

Problemele din ultimii ani de la Dinamo au făcut ca echipa să se zbată în ultimii ani în partea de jos a clasamentului. Chiar şi acum, când situaţia financiară s-a stabilizat, continuă să fie mari probleme la echipa din “Şoseaua Ştefan cel Mare”:

“S-au adunat foarte multe lucruri în ultimii ani. Situația financiară din ultimii ani a fost dezastruoasă. Acum, culmea, situația este foarte bună.

Dar se plătesc facturile pentru ultimii ani, cu salarii neplătite cu lunile, cu jucători plecați, cu insolvență, jucători păcăliți, trebuia să vină și momentul ăsta o dată.  Se decontează foarte mult și nu este normal. Dar asta este”, a spus Prunea pentru FANATIK.

Dinamo este penultima în clasament după primele 20 de etape în care au acumulat doar 12 puncte. “Câinii” mai au de disputat un meci în 2021, luni, de la ora 20:30, împotriva Farului.

  • 12 puncte a acumulat Dinamo în acest sezon
  • 41 de goluri au încasat “câinii” în 20 de etape

 

ADVERTISEMENT