News

Autocar plin cu români, mistuit de flăcări în Austria. 13 conaționali se aflau la bord

Un autocar în care se aflau 13 români a fost mistuit de flăcări în Austria, pe o autostradă. Autovehiculul a fost făcut scrum după ce flăcările s-au extins rapid.
06.01.2022 | 16:38
Autocar plin cu romani mistuit de flacari in Austria 13 conationali se aflau la bord
ADVERTISEMENT

Un autocar a fost mistuit de flăcări pe o autostradă din Austria, conform informațiilor publicate de presa locală. În interiorul autovehiculului se aflau numai români.

Mai precis, cei doi șoferi și 11 pasageri erau toți de naționalitate română.

Nimeni nu a fost rănit după ce a luat foc autocarul

Deocamdată, autoritățile au transmis că nu se știe care este cauza care a dus la producerea acestui incendiu în urma căreia autocarul a fost efectiv mistuit.

ADVERTISEMENT

Totuși, aceștia au precizat că investigația este în toi și în urma acesteia se va stabili cu siguranță care a fost cauza producerea acestei tragedii.

Vestea bună este că nimeni nu a fost rănit după ce acest microbuz a luat foc, iar toți cei 13 români se află acum în siguranță, precizează cotidianul regional austriac Oberösterreichische Nachrichten.

ADVERTISEMENT

În mare parte, acest lucru este doar durează șoferului, care a avut prezență de spirit și a reușit să intre cu autocarul pe banda de urgență pentru a evita să se producă și alte tragedii, iar flăcările să se răspândească la mașinile din jur.

Până la sosirea echipajelor de intervenție, flăcările au cuprins tot autocarul

Pentru ca flăcările să fie stinse au intervenit nu mai puțin de patru mașini de pompieri care s-au luptat cu acestea, iar după ce vâlvătaia fost eliminată s-au putut observa, de fapt, dimensiunea tragediei și faptul că autocarul era efectiv o carcasă de metal.

ADVERTISEMENT

La fața locului a intervenit brigada de pompieri FF St. Pölten-Stadt.

Autocarul respectiv a fost ridicat de pe șosea cu o macara, iar sensul spre Viena a fost închis după ce autocarul a luat fost cuprins de flăcări.

Un autocar cu români a mai luat foc și anul trecut

Un incendiu similar a izbucnit și anul trecut la un autocar în care se aflau mai mulți români. Și de această dată, incendiul a avut loc tot în Austria, dar în interiorul mașinii se aflau 49 de români.

ADVERTISEMENT

Mijlocul de transport a luat foc din mers și, din fericire, nu au existat victime deoarece pasageri au reușit să sară din autovehicul aflat în flăcări.

Și în acest caz autocarul a fost mistuit complet de flăcări.

ADVERTISEMENT
Tags: