Sport

Autocarul lui Sepsi, atacat în parcarea unui hotel din Bucureşti înaintea meciului cu FCSB: “Mulţumim pentru primirea «caldă»”

Autocarul lui Sepsi a fost atacat cu ouă în parcarea unui hotel din Bucureşti, cu o zi înaintea meciului cu FCSB. Oficialii covăsnenilor au avut o replică ironică.
11.03.2023 | 21:00
Autocarul lui Sepsi atacat in parcarea unui hotel din Bucuresti inaintea meciului cu FCSB Multumim pentru primirea calda
Autocarul lui Sepsi, atacat în parcarea hotelului din Bucureşti
ADVERTISEMENT

Sepsi joacă un meci crucial pentru calificarea în play-off, duminică, pe Arena Naţională, împotriva celor de la FCSB. Covăsnenii sunt la un punct de FC U Craiova şi pot pierde locul în top 6 încă dinainte de rejucare.

Autocarul lui Sepsi, atacat în parcarea unui hotel din Bucureşti înaintea meciului cu FCSB: “Mulţumim pentru primirea «caldă»”

Echipa lui Cristiano Bergodi a avut parte de o primire ostilă la Bucureşti. Autocarul lui Sepsi a fost atacat cu ouă în timp ce se afla în parcarea hotelului unde este cazată delegaţia covăsnenilor.

ADVERTISEMENT

Persoanele care au murdărit autocarul nu au fost identificate, anunţă gsp. Oficialii celor de la Sepsi nu au fost prea deranjaţi de acest episod şi au avut o reacţie ironică la adresa acestui incident:

„Mulțumim pentru primirea «caldă» în București”, a declarat directorul sportiv al lui Sepsi, Attila Hadnagy. Nu este pentru prima dată când Sepsi este primită cu ostilitate în deplasare, în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu Farul Constanţa din finalul lunii februarie, fanii echipei gazdă au lansat artificii lângă hotelul în care era cazat lotul echipei Sepsi Sf. Gheorghe, pentru a le strica somnul elevilor lui Bergodi.

Autocarul lui Sepsi a fost atacat cu ouă. Sursa: gsp.ro
Autocarul lui Sepsi a fost atacat cu ouă. Sursa: gsp.ro

Bergodi vrea victoria cu FCSB: “Suntem o echipă care vrea să joace fotbal, să facă posesie”

Antrenorul covăsnenilor a avertizat că nu a venit la Bucureşti în excursie şi că echipa lui vrea toate cele trei puncte: „Ne-am pregătit bine. Ne-am revenit din punct de vedere al moralului după meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Ne-a dat o gură de oxigen. Nu neapărat din punct de vedere al punctelor, ci din punct de vedere al moralului şi încrederii. Mergem la Bucureşti să câştigăm meciul!

Suntem o echipă care vrea să joace fotbal, să facă posesie. Şi ei la fel, ies la joc. Va fi, cred eu, un meci frumos. Nu mergem acolo pentru un punct, mergem să câştigăm. Cel mai important este meciul cu FCSB”, a spus Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

Sepsi este sub presiune înaintea ultimei etape din sezonul regulat. Dacă FC U Craiova bate la Hermannstadt, covăsnenii trebuie să scoată cel puţin un punct pentru a duce lupta la play-off în confruntarea directă cu oltenii, programată joi, de la ora 21:00.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5” la meciul FCSB- Sepsi

ADVERTISEMENT