Sport

Autogol antologic în U Craiova – FCSB. Răzvan Oaidă nu i-a dat nicio șansă lui Ștefan Târnovanu, iar fanii olteni i-au scandat numele!!! Video

Răzvan Oaidă s-a făcut de râs pe „Ion Oblemenco”. Mijlocașul FCSB-ului și-a dat un autogol antologic în derby-ul cu U Craiova.
18.09.2022 | 23:10
Autogol antologic in U Craiova  FCSB Razvan Oaida nu ia dat nicio sansa lui Stefan Tarnovanu iar fanii olteni iau scandat numele Video
Razvan Constantin Oaida marcheaza un gol in proprie poarta la meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminica 18 septembrie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Nimic nu merge bine la FCSB. În derby-ul etapei a 11-a din SuperLiga, cu Universitatea Craiova, la scorul de 1-1, Răzvan Oaidă (24 de ani) i-a dus pe olteni în avantaj cu un autogol antologic.

Răzvan Oaidă, autogol de cascadorii râsului în Universitatea Craiova – FCSB

În minutul 66, tabela de pe „Ion Oblemenco” arăta 1-1 între U Craiova și FCSB. S-a făcut 2-1 după ce Răzvan Oaidă l-a învins pe Ștefan Târnovanu cu o execuție imparabilă. VIDEO

ADVERTISEMENT

Această fază s-a adăugat haosului din prima repriză, când arbitrul Radu Petrescu a arătat patru cartonașe galbene roș-albaștrilor și a dictat două lovituri de pedeapsă, câte una pentru fiecare echipă.

În urma acestei gafe, Oaidă ar putea fi următorul jucător de la FCSB care intră în gura lui Gigi Becali, după Marco Dulca și Bogdan Rusu. Finanțatorul vicecampioanei a făcut deja un transfer care arată a semn rău pentru fostul fotbalist al Botoșaniului.

ADVERTISEMENT

Oaidă a fost ironizat de fanii prezenți pe „Ion Oblemenco”. Oltenii i-au scandat numele mijlocașului de la FCSB odată cu crainicul stadionului care anunța marcatorul golului de 2-1. Oaidă a fost aplaudat ironic și în momentul în care a fost schimbat cu Radaslavescu.

FCSB l-a legitimat pe Boban Nikolov, despre care Florin Tănase ar fi spus că este mai bun decât Răzvan Oaidă.

ADVERTISEMENT

„L-am întrebat pe Tănase despre Nikolov, iar el mi-a spus că e un jucător de tipul lui Oaidă, dar puțin mai bun. El recuperează și pasează, dar, cel mai important, nu pierde mingea”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Seria de autogoluri antologice continuă în SuperLiga

Jucătorii din SuperLiga par să se fi abonat la autogoluri în sezonul 2022-2023. Răzvan Oaidă este deja al treilea fotbalist din campionatul României care încurcă porțile.

ADVERTISEMENT

Valerică Găman a comis-o și el etapa precedentă, atunci când Universitatea Craiova a pierdut în Gruia cu CFR Cluj, scor 0-2. Cel de-al doilea gol al ardelenilor a fost marcat după ce fundașul oltean l-a învins pe David Lazar cu o execuție similară celei reușite de Bănel Nicoliță pe Santiago Bernabeu.

Balul a fost însă deschis de Takayuki Seto tot în etapa a 10-a. Japonezul de la Petrolul Ploiești nu i-a dat nicio șansă colegului său Octavian Vâlceanu în partida cu Hermmanstadt, câștigat cu 2-1 de sibieni.

Japonezul a trimis de la 20 de metri spre propria poartă, probabil pentru propriul portar, pentru ca faza de construcție să înceapă din defensivă, dar a lovit mingea greșit. Aceasta s-a înălțat și a căpătat o traiectorie ciudată, oprindu-se în vinclul porții, în ciuda încercării lui Vâlceanu de a respinge.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „GG” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT