Fotbal international

Autogol antologic în VFB Stuttgart – Werder Bremen 2-1! Gafa anului în Bundesliga! Video

29.09.2018 | 19:39
Autogol antologic in VFB Stuttgart  Werder Bremen 21 Gafa anului in Bundesliga Video

Meciul VFB Stuttgart – Werder Bremen 2-1, din etapa a 6-a din Bundeslgia, a oferit un autogol antologic. Gazdele au reuşit gafa anului în prima ligă din Germania, după o faza demnă de cascadorii râsului. Totul a pornit de la un moment de neatenţie al lui Ron-Robert Zieler, portarul lui VFB Stuttgart, care a comis o greşeală de zile mari.

În minutul 68 al meciului VFB Stuttgart – Werder Bremen 2-1, croatul Borna Sosa a bătut un aut şi s-a hotărât un ultima clipă să trimită mingea către propria poartă. Ron-Robert Zieler nu era atent la coechipierul său şi nu a văzut că balonul se îndrepta spre buturi decât în ultimul moment, când deja era prea târziu.

Zieler, autogol antologic în VFB Stuttgart – Werder Bremen 2-1

Ron-Robert Zieler a fost autorul autogolului antalogic din meciul VFB Stuttgart – Werder Bremen 2-1. Portarul de 29 de ani a încercat să respingă mingea, însă nu a avut nicio şansă. Faza s-a petrecut în momentul în care şvabii erau în avantaj pe tabelă, scor 1-0. Anastasios Donis a deschis scorul în minutul 19, după o pasă primită de la Daniel Didavi.

Până la urmă, Gonzalo Castro a adus victoria pentru VFB Stuttgart, după ce mijlocaşul de 31 de ani a înscris cu un şut din interiorul careului. După şase etape, şvabii ocupă locul 15, cu cinci puncte obţinute, victoria împotriva lui Werder Bremen fiind prima a sezonului.

Ron-Robert Zieler, autorul gafei antologice din meciul VFB Stuttgart – Werder Bremen 2-1, a jucat de-a lungul timpului pentru Manchester United, Northampton Town, Hannover 96, Leicester City şi VFB Stuttgart. Portarul de 29 de ani a bifat şase selecţii pentru echipa naţională a Germaniei, unde a debutat în 2011. Fotbalistul a făcut parte din lotul nemţilor pentru Campionatul European din 2012 şi Campionatul Mondial 2014, când a şi obţinut medalia de campion mondial.

https://twitter.com/FOXSportsArg/status/1046066604361027584