Carousel hot news

Artur Jorge, autogol la debut şi făcut praf: “Nu mi-a plăcut deloc!”

UPDATE. Gabi Balint l-a desfininţat pe Artur Jorge, fundaşul portughez al celor de la FCSB, deşi nu-l văzuse decât 45 de minute. Chiar în pauza partidei, Balint a analizat prestaţia noului...
20.08.2017 | 00:06
Artur Jorge, autogol la debut şi făcut praf:

UPDATE. Gabi Balint l-a desfininţat pe Artur Jorge, fundaşul portughez al celor de la FCSB, deşi nu-l văzuse decât 45 de minute. Chiar în pauza partidei, Balint a analizat prestaţia noului transfer al echipei lui Nicolae Dică.

Doi fundaşi centrali care nu joacă împreună şi care s-au antrenat două zile. Nu sunt relaţii de joc, dar fiecare post are nişte principii. Ca fundaş central trebuie să ai nişte calităţi ca să joci acolo, să fii bun la cap, să fii bun unu contra unu, să fii puţin mai rapid, agil… Eu m-am uitat în prima repriză la cei doi fundaşi centrali… Foarte multe greşeli, în afară de autogolul pe care l-a înscris, care i se poate întâmpla oricui şi care, din punct de vedere moral, te poate duce la pământ. Nu mi-a plăcut nimic la Artur Jorge. Nu mi-a plăcut serviciul, în afară de câteva pase laterale simple. Orice pasă pe care a încercat să o dea în profunzime a greşit-o, la cap a fost depăşit – au mai avut o ocazie cei de la Juventus tot de lângă el, Măzărache a făcut ce a vrut cu ambii jucători”, a spus Balint la o televiziune de sport.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Portughezul Artur Jorge a avut parte de un moment de coşmar la debutul său în tricoul celor de la FCSB. Împrumutat în această săptămână de la Braga, Jorge a fost trimis de Nicolae Dică pe teren din primul minut al meciului de la Ploieşti, unul în care a ales să menajeze mai mulţi jucători importanţi înaintea returului cu Sporting, din play-off-ului Ligii Campionilor.

În secunda 13 a partidei însă, portughezul şi-a marcat un autogol de toată frumuseţea! Faza a curs pe partea stângă, de unde a venit o centrare a celor de la Juventus. Ţinta acesteia era Măzărache, însă fostul atacant al oltenilor nu a mai apucat să ajungă la balon, pentru că fundaşul portughez s-a interpus pe traiectorie.

Autogol Artur Jorge. Imparabil pentru Niţă

Jorge a deviat balonul cu capul, direct în propria poartă, iar Florin Niţă nu a mai avut ce să facă. Jorge îşi depune astfel candidatura cu şanse mari de a câştiga titlul de cel mai nefericit debut nu doar la FCSB, ci în întreg fotbalul românesc. (VIDEO AICI CU AUTOGOLUL LUI ARTUR JORGE)

Artur Jorge Marques Amorim este un jucător portughez, născut pe 14 august 1994, la Braga. Este un produs 100% al celor de la Braga şi a fost împrumutat, în sezonul 2014-2015, la Vilaverdense şi Freamunde. La începutul acestui sezon, fotbalistul a fost împrumutat la Royal Excel Mouscron, însă nu a apucat să evolueze pentru belgieni. A strâns, în sezonul 2016-2017, 28 de partide pentru Sporting Braga în campionat, Cupa Portugaliei şi în grupele UEFA Europa League.

sursa foto: digisport

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri