Autogol de cascadorii râsului în PSG – Lyon 4-2! Tătărușanu a văzut de pe bancă gafa coechipierului său. VIDEO

Traian Terzian   
în Ligue 1
10/02/2020, 08:49
Autogol de cascadorii râsului în PSG – Lyon 4-2! Tătărușanu a văzut de pe bancă gafa coechipierului său. VIDEO
Partida PSG - Lyon s-a încheiat 4-2, starurile gazdelor au făcut spectacol total, dar faza serii a fost oferită de brazilianul Marcal, care și-a dat un autogol de cascadorii râsului

Partida PSG – Lyon s-a încheiat 4-2, starurile gazdelor au făcut spectacol total, dar faza serii a fost oferită de brazilianul Marcal, care și-a dat un autogol de cascadorii râsului.

Autogol de cascadorii râsului în PSG – Lyon 4-2

Cu Ciprian Tătărușanu pe banca de rezerve, Olympique Lyon a fost victimă sigură în prima repriză pe Parc des Princes și se poate declara mulțumită cu faptul că până la pauză nu a luat decât două goluri.

Însă, startul reprizei secunde avea să aducă cea mai tare fază a serii, când fundașul stânga brazilian Marcal și-a marcat un autogol de cascadorii râsului în partida PSG – Lyon 4-2.

Marcal, execuție de atacant autentic

Kylian Mbappe l-a lansat în adâncime pe Julian Draxler, care a centrat din partea stângă, dar un fundaș de la Lyon a reușit să respingă. Mingea i-a revenit germanului, care a mai centrat o dată, de această dată intervenția lui Marcal fiind una ghinion.

Fundașul brazilian a trimis balonul exact sub transversală sub privirile nedumerite ale portarului Antony Lopes, revenit între buturile lui Olympique Lyon după câteva partide în care titular a fost folosit Ciprian Tătărușanu.

Cavani a marcat la 2 minute după ce a intrat

La mai puțin de 10 minute după autogol nefericit, brazilianul a fost înlocuit de antrenorul Rudi Garcia, iar Lyon a avut o tresărire de orgoliu și a punctat de două ori relansând întâlnirea.

A fost doar un foc de paie, deoarece uruguayanul Edinson Cavani a pus capăt emoțiilor cu un gol marcat la doar două minute după ce a intrat pe teren în locul lui Angel Di Maria.

PSG, cei mai bine plătiți jucători din Ligue 1

Jocul elaborat și în viteză al celor de la Paris Saint-Germain a pus în dificultate mai tot timpul adversarii. Chiar la începutul acestui an, portarul formației AS Saint-Etienne, Jessy Moulin, și-a marcat un autogol incredibil la partida cu PSG din sferturile de finală ale Cupei Ligii Franței.

PSG domină clasamentul din Ligue 1 și la nivelul celor mai bine plătiți fotbaliști. Top 10 al celor mai bine plătiți jucători din campionatul Franței este ocupat în exclusivitate doar de fotbaliștii campioanei.

Închide ×