Sport

Autogol monumental al lui Dubravka! Cum și-a băgat mingea în poartă în meciul cu Spania. Video

A fost înscris unul dintre cele mai surprinzătoare autogoluri de la turneul final. Martin Dubravka, gafă de cascadorii râsului.
23.06.2021 | 19:41
Autogol monumental al lui Dubravka Cum sia bagat mingea in poarta in meciul cu Spania Video
ADVERTISEMENT

Meciul dintre Spania și Slovacia este decisiv pentru calificarea în optimile de finală de la Euro 2020. Ibericii au preluat conducerea după un autogol monumental înscris de portarul slovacilor, Martin Dubravka.

Autogol monumental al lui Dubravka! Cum și-a trimis mingea în poartă

În minutul 30, Sarabia a trimis un șut puternic în bara transversală. Mingea a căzut în fața porții, acolo unde o aștepta Martin Dubrakva. Numai că în loc să rețină mingea sau să o boxeze în corner, portarul slovac a trimis în proprie poartă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Dubravka, cel mai bun om al slovacilor până la autogol! A scos un penalty

Martin Dubravka a fost cel mai bun om al slovacilor în prima jumătate de oră a meciului. Portarul slovac a parat un penalty în minutul 10 al meciului, ratat de Alvaro Morata. Ibericii sunt la al doilea penalty ratat în turneu.

VEZI VIDEO: 

Slovacia cade sub linia calificării cu un eșec!

Slovacia trebuie să scoată măcar un punct în fața Spaniei pentru a putea accede mai departe în turneu. Cu cele trei puncte și un golaveraj negativ, slovacii rămân sub linie în lupta pentru calificarea în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Spania speră să obțină prima victorie de la acest turneu final după ce a remizat în primele două etape: 0-0 cu Suedia și 1-1 cu Polonia. Ibericii riscă și ei să rămână în afara locurilor calificante în cazul unui insucces.

Însă, echipa lui Luis Enrique a controlat autoritar prima repriză din confruntarea cu Slovacia, în condițiile în care adversarii nu și-au creat nicio șansă periculoasă la poarta lui Simon.

ADVERTISEMENT

Luis Enrique nu se gândește să își dea demisia de la națională!

Selecționerul spaniol a spus că nu își va da demisia de la națională în cazul unui insucces și este hotărât să își ducă la bun sfârșit contractul, care va expira la finalul Campionatului Mondial din Qatar.

După remiza cu Polonia, Luis Enrique a fost foarte supărat și vorbea de meciul decisiv împotriva Slovaciei:

ADVERTISEMENT

“Speram să fim mai buni, dar nu am putut. Când nu obții un rezultat bun, trebuie să analizezi și să vezi care sunt cauzele. Am vrut să câștigăm, dar și acest egal ne dă șansa, dacă ne impunem în următorul meci, de a câștiga grupa. Nu a zis nimeni că va fi ușor.

Trebuie să jucăm mai bine, să avem ocazii și să câștigăm! Am speranțe, chiar dacă mă așteptam la un meci mai bun. Până acum, credeam că vom avea șase puncte și niciun gol încasat. Dar realitatea e alta. Acum urmează momentul decisiv”, a spus Luis Enrique.

Autogolul lui Dubravka este al șaselea de la turneul final. Slovacii au profitat în primul meci, cu Polonia, de un autogol, Szczesny trimițând în proprie poartă. Atunci, slovacii s-au impus cu 2-1.

ADVERTISEMENT