Fotbal international

Autogol spectaculos în secunda 28, în stilul lui Bănel Nicoliță. Video

22.09.2018 | 13:24
Autogol spectaculos in secunda 28 in stilul lui Banel Nicolita Video

Vă mai amintiți de autogolul marcat de Bănel Nicoliță în partida Poli Iași – Steaua, din februarie 2008, încheiată cu victoria gazdelor, scor 2-1? Un fotbalist din Japonia l-a imitat pe Bănel în partida Shimizu – Gamba Osaka, numai că de această dată autogolul a fost unul fulger. Tatsuya Yamaguchi a trimis în propria poartă după doar 28 de secunde de joc, după ce a vrut să respingă o centrare venită de pe partea dreaptă a terenului.

Shimizu și Gamba Osaka s-au duelat în etapa a 27-a din campionatul Japoniei. Gazdele nu ar fi trebuit să întâmpine probleme în fața celor de la Osaka, echipă aflată pe penultimul loc. Iar lucrurile aveau să fie și mai simple pentru Shimizu încă de la fluierul de start al partidei, asta pentru că unul dintre jucătorii oaspeți l-a imitat pe Bănel Nicoliță, care, pe vremea când juca la Steaua, a marcat un autogol spectaculos la vinclu într-o partidă disputată pe terenul celor de la Poli Iași.

Tatsuya Yamaguchi a marcat un autogol în secunda 28, imitându-l pe Bănel

Imediat după ce arbitrul a dat startul întâlnirii, Gamba Osaka a pornit un atac la poarta adversă. După o centrare venită de pe partea dreaptă a terenului, unul dintre jucătorii de la Osaka a reluat în bara transversală, mingea a căzut pe linia porții, iar Tatsuya Yamaguchi s-a grăbit să o respingă. Nu a reușit mai mult decât să dea bară-gol, amintindu-ne de isprăvile lui Bănel Nicoliță, care a mai înscris o dată în propria poartă, cu Real Madrid pe Santiago Bernabeu, în fața a 15.000 de suporteri români care mai aveau 15 minute și asistau la un rezultat memorabil.

Shimizu – Gamba Osaka s-a terminat în cele din urmă cu scorul de 1-2. Hwang a făcut 2-0 pentru Osaka în minutul 26, iar Kitagawa a redus din diferență cu un sfert de oră înainte de finalul întâlnirii. Shimizu e pe locul 10 în campionat, în timp ce Gamba Osaka a rămas pe 17.