Fotbal intern

Autogolul sezonului s-a dat în Csikszereda – Petrolul! Şut aproape de vinclu în propria poartă. VIDEO

08.03.2020 | 17:03
Autogolul sezonului sa dat in Csikszereda  Petrolul Sut aproape de vinclu in propria poarta VIDEO
ADVERTISEMENT

Petrolul Ploiești a câștigat partida din deplasare cu Csikszereda, 2-1. Golul victoriei „găzarilor” a fost marcat după un autogol spectaculos al gazdelor. XXX a fost ghinionistul care și-a trimis mingea în proprie poartă.

Autogolul anului s-a dat în Csikszereda – Petrolul

Ultimul meci al etapei 24 din Liga a doua a adus un moment inedit și anume un autogol spectaculos care a decis partida dintre Csikszereda și Petrolul Ploiești. Gazdele au deschis scorul prin Casiadi în minutul 19, în timp ce pentru trupa lui Costel Enache au întors scorul prin Arnăutu (77) și autogolul lui Palmeș din minutul 83.

ADVERTISEMENT

Raul Palmeș este ghinionistul partidei, după ce autogolul său a decis partida cu Petrolul Ploiești, dar și pentru că Gyenge, portarul Csikszeredei, nu a avut nicio șansă la mingea trimisă de el chiar aproape de vinclu.

Palmeș a încercat să respingă mingea centrată de Hamza, dar a nimerit greșit, ceea ce a dus la un autogol de zile mari.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO CU AUTOGOLUL, AICI

În urma victoriei, Petrolul Ploiești trece pe locul 5, cu 38 de puncte, în timp ce Csikszereda se află pe locul 17 (poziție retrogradabilă), cu 22 de puncte. „Lupii galbeni” continuă să spere la promovarea în Casa Pariurilor Liga 1.

  • 23 de ani a împlinit Raul Palmeș pe 16 august
  • 250.000 de euro este cota de piață a lui Raul Palmeș, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT

Costel Enache visează să antreneze din nou în prima ligă

Costel Enache a vorbit la prima conferință de presă de când a fost numit antrenorul Petrolului și a mărturisit că duce dorul duelurilor din Casa Pariurilor Liga 1, dar că prin noua sa echipă a găsit un mijloc bun de a reveni:

Lucrurile ar fi minunate dacă am putea explica ce este de făcut. Sunt convins că ceilalți antrenori, colegi de-ai mei, au făcut tot ce le stă în putință și au avut argumente pentru obiectivele lor.

ADVERTISEMENT

Eu am un argument foarte bun în dorința mea de a munci corect și onest, și anume calitatea staff-ului cu care lucrez. Sunt oameni care mă completează foarte mult, oameni de care mă ajut, și lucrurile astea le putem aduce ca un plus în club”.

„Mă bazez foarte mult pe emulația din jurul acestui club, energiile pe care le poate aduna clubul. Sunt convins că ele pot fi direcționate spre partea pozitivă și ăsta poate fi punctul forte.

Personal, am stat două luni acasă și sufăr după Liga 1, iar în Petrolul am găsit un mijloc real și corect de a ajunge din nou în Liga 1. Mă văd și eu un pic responsabil de ceea ce se întâmplă, mi-am asumat un lucru destul de greu, dar realizabil din punctul meu vedere”, a încheiat Costel Enache.

ADVERTISEMENT