News

Autopsia scoate la iveală adevărata cauză a morții lui Emi Pian! Dezvăluirile care pot să schimbe cursul anchetei și încadrarea juridică a criminalului!

06.08.2020 | 09:47
Autopsia scoate la iveala adevarata cauza a mortii lui Emi Pian Dezvaluirile care pot sa schimbe cursul anchetei si incadrarea juridica a criminalului
Emi Pian a fost asasinat în noaptea de luni spre marți
ADVERTISEMENT

Emi Pian a murit în noaptea de 4 august, în Giulești, după un joc intens de barbut. Bărbatul se afla alături de mai mulți interlopi, după ce s-a luat la ceartă cu Richard Gheorghe Emanuel, nepotul lui Ciprian Napi, care l-a executat în stil mafiot. Bărbatul a primit mai multe lovituri de cuțit în plămâni, gât și i-a fost tăiată artera femurală.

Adevăratul motiv care a dus la moartea lui Emi Pian este, de fapt, cu totul altul, iar dezvăluirile legiștilor în acest caz pot schimba cursul anchetei și încadrarea penală a celui care este considerat criminalul liderului Clanului Duduianu.

ADVERTISEMENT

Așadar, potrivit raportului întocmit de către legiști după autopsia decedatului Florin Mototolea, medicii au constatat că bărbatul consumase înainte să moară substanțe psihoactivă, iar cauza reală a decesului este infarct miocardic.

Autopsia relevă adevărata cauză care a dus la moartea lui Emi Pian

Asasinarea lui Emi Pian într-un stil mafiot a împărțit clanurile interlope în două și se anunță război pe străzile din Capitală pentru ca liderul Clanului Duduienilor să fie răzbunat. Primele dezlănțuiri au avut loc chiar în ziua morții lui, după ce două vile din zona de Nord a Capitalei au luat foc, iar casele se presupun a fi ale Clanului Napi.

ADVERTISEMENT

Cu toate că responsabil pentru moartea lui Emi Pian este interlopul Richard Gheorghe Emanuel, nepotul lui Ciprian Napi, medicii legiști demontează această teorie și este foarte posibil să schimbe încadrarea penală a criminalului după rezultatele autopsiei, în 2-3 săptămâni.

După prima constatare a medicilor, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit din cauza unui infarct miocardic. De altfel, substanțele interzise găsite în corpul lui i-ar fi putut grăbi decesul, însă acestea sunt doar concluzii după primele analize. Raportul final al autopsiei va fi făcut în aproape o lună și atunci se va stabili cu exactitate ce a dus la moartea liderului Clanului Duduianu.

ADVERTISEMENT

Până una alta, în certificatul de deces, legiștii au trecut la cauza morții infarct miocardic, astfel că, potrivit medicilor, nu plăgile rezultate prin înjunghiere au cauzat moartea în mod direct, scrie Gândul.ro.

Este un aspect foarte important în acest caz, deoarece această dezvăluire ar putea să schimbe încadrarea juridică din omor în lovituri cauzatoare de moarte, ceea ce ar însemna pentru o condamnare mai mică în cazul criminalului lui Emi Pian.

ADVERTISEMENT

Cum a murit Emi Pian: filmul tragediei!

Emi Pian a fost unul dintre cei mai periculoși interlopi din Capitală, cel care pusese stăpânire pe zona Giulești, de Nord, dar și alte zone din Capitală, unde șantaja oamenii, îi amenințata și bătea. Când interlopii din Clanul Duduianu ieșeau pe străzi cetățenii erau pur și simplu terorizați.

În noaptea de luni spre marți, Florin Mototolea se afla la un joc de barbut cu mai mulți prieteni în casa unui alt interlop pe nume Costel al lui Dincă, unde se strângeau pentru a juca barbut.

Richard Gheorghe Emanuel, membru al Clanului Rinu, a avut, la un moment dat, o dispută cu Emi Pian, căruia i-ar fi reproșat că face parte dintr-un clan sărac și că abia au reușit și ei să se ridice. Vorbele l-au făcut pe Florin Mototolea să-și iasă din minți și l-a jignit la rândul său pe bărbat, după care s-au luat la bătaie și au sfârșit cu Emi Pian înjunghiat în picior, în gât și în plămâni.

Atunci, liderul Duduienilor i-ar fi zis unui prieten, lui Grațian, să-l omoare pe Richard Gheorghe Emanuel. Acesta a luat un topor și l-a lovit pe bărbat, însă nu atât de tare încât să-i cauzeze moartea.

Emi Pian sângera foarte rău, însă cei prezenți nu au sunat la 112, ci l-au dus direct la Spitalul Universitar, unde a intrat în stop cardio respirator și a murit. De altfel, și atacatorul lui Emi Pian se află în stare gravă la spital.

Deși la început s-a scris că Ciprian Napi este asasinul lui Emi Pian, de fapt, cel care l-a înjunghiat pe liderul Duduienilor este Richard Emanuel Gheorghe, un fost boxer de 26 de ani, care este nepotul lui Ciprian Napi.

ADVERTISEMENT
Tags: