News

Autorii crimei din Parcul Crângași au fost reținuți. ”Inculpații au recunoscut în mare cele întâmplate”

Tinerii în vârstă de 16, respectiv 20 de ani, care au ucis cu sânge rece un bărbat de 46 de ani, în parcul Crângași, au fost reținuți pentru 24 de ore.
15.05.2024 | 11:18
Autorii crimei din Parcul Crangasi au fost retinuti Inculpatii au recunoscut in mare cele intamplate
Crimă în București: bărbat ucis în bătaie în fața Parcului Crângași. Un minor, printre suspecții agresiunii. Sursa foto: capturi Digi24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aceștia urmează să fie duși în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Mai mute persoane au fost martore la teribila crimă

Oamenii legii spun că la teribila crimă au asistat mai multe persoane,”pietoni și conducători auto, cărora le-au fost provocate sentimente de teamă, revoltă și indignare, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică.”

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, nimeni nu a intervenit să îl salveze pe bărbat din mâinile atacatorilor săi care l-au lovit de mai multe ori în zona capului cu araci din lemn.

În urma leziunilor provocate de inculpați, victima în vârstă de 46 de ani a murit în mijlocul intersecției de pe Bulevardul Constructorilor, din Capitală.

ADVERTISEMENT

„La data de 14.05.2024, în jurul orei 20:26, în timp ce se aflau în apropierea unui parc din Sectorul 6 București, în urma unui conflict spontan, cei doi inculpați i-au aplicat victimei, un bărbat de 46 de ani, numeroase lovituri cu obiecte contondente – araci din lemn pe care i-au luat de apropiere – în special în zona capului, provocându-i leziuni incompatibile cu viața.

Agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar protagoniștii s-au deplasat până în mijlocul unei intersecții, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile care au produs decesul victimei. 

ADVERTISEMENT

Trupul victimei a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, în vederea efectuării autopsiei”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul București printr-un comunicat de presă.

Inculpații au recunoscut în mare cele întâmplate

”La audieri inculpații au recunoscut în mare cele întâmplate”, au transmis autoritățile care au subliniat că autorii teribilei crime și victima nu se cunoșteau.

ADVERTISEMENT

Se pare că tragedia a fost provocată de un conflict între mai multe fete și fiica concubinei bărbatului de 46 de ani.

Oamenii legii spun că tinerele voiau să o bată pe fiica concubinei victimei chiar în parcul Crângași, însă, între timp, fata a aflat.

Aceasta nu a mers singură la întâlnirea cu celelalte tinere, ci însoțită de iubitul mamei sale care a mediat întregul conflict și în cele din urmă ”fetele au discutat amiabil, dar băieții s-au luat la ceartă. Situația a culminat cu înarmarea inculpaților cu niște araci pe care i-au luat de pe stradă și lovirea victimei.”

 

ADVERTISEMENT
Tags: