ADVERTISEMENT
Sporturi

AUTORITAR! Hamilton cîştigă în Bahrain! Raikonnen, cea mai bună cursă din ultimii ani

Lewis Hamilton a cîştigat Marele Premiu al Regatului Bahrain. Britanicul a bifat a 3-a victorie din cele 4 curse după ce a dominat autoritar cursa. A fost însă cursa care a consfinţit revenirea...
Autor: Marian Popovici | 19.04.2015 | 20:22

Lewis Hamilton a cîştigat Marele Premiu al Regatului Bahrain. Britanicul a bifat a 3-a victorie din cele 4 curse după ce a dominat autoritar cursa. A fost însă cursa care a consfinţit revenirea lui “Iceman” Kimi, care a încheiat pe locul doi, după o cursă formidabilă a finlandezului. 

ADVERTISEMENT

Coechipierul lui Hamilton de la Mercedes, Nico Rosberg a încheiat pe locul 3, după ce a fost depăşit pe final de Kimi. Rosberg a avut probleme cu frînarea în finalul cursei, fapt care l-a costat locul secund în cursă. Vettel a avut şi el cîteva probleme şi a încheiat cursa pe locul 5. Clasament cursă:

curs[

ADVERTISEMENT

 

În clasamentul piloţilor, Lewis Hamilton s-a detaşat în frunte, fiind urmat de Nico Rosberg şi Sebastian Vettel. Clasamentul piloţilor:

10

ADVERTISEMENT

 

La constructori, titlul poate fi deja înmînat celor de la Mercedes care au un avans de 52 de puncte faţă de Ferrari. Vezi clasamentul:

cons

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!