Fotbal international

Autoritățile britanice, criticate după ce avionul în care se afla Emiliano Sala a fost decoperit de o echipă privată! ”E rușinos. Ar fi putut fi găsit în viață?”

04.02.2019 | 09:13
Autoritatile britanice criticate dupa ce avionul in care se afla Emiliano Sala a fost decoperit de o echipa privata E rusinos Ar fi putut fi gasit in viata

Autoritățile britanice au fost criticate pe rețelele de socializare, după ce avionul în care se afla Emiliano Sala a fost decoperit de o echipă privată. Mai multe persoane se întreabă cum este posibil ca aeronava să fie găsită de operațiunile private în doar câteva ore de la începerea căutărilor, în timp ce cele oficiale nu au dat rezultate zile la rând.

Emiliano Sala a fost omagiat înaintea meciului Cardiff City - Bournemourh
Emiliano Sala a fost omagiat înaintea meciului Cardiff City – Bournemourh

”Este rușinos cum echipele de salvatori nu au putut găsi avionul atâtea zile, iar căutările private l-au localizat în doar câteva ore. Toate astea te fac să te gândești dacă nu ar putut fi găsit în viață dacă aceste căutări private ar fi început mai devreme”, a scris un bărbat pe contul de Twitter, în timp ce altul a notat: ”Deci, câteva ore și această căutare privată a reușit ce au putut autoritățile în trei zile… Jenant”.

Autoritățile britanice, criticate în cazul căutărilor avionului în care se afla Emiliano Sala: ”De fapt, cât efort au depus?”

Criticile la adresa autorităților britanice sunt extrem de dure, după ce nu au reușit timp de mai multe zile să descopere aeronava care îl transporta pe Emiliano Sala. ”Autoritățile britanice nu se simt puțin rușinate că o navă privată a găsit avionul naufragiat atât de repede?”, este un alt comentariu, în timp ce un alt utilizator a scris: ”Faptul că o căutare privată a găsit avionul în câteva ore vă face să vă întrebați cât de mult efort a fost pus de fapt în căutarea autorităților, care a durat zile”.

”Căutările private au găsit avionul în mai puțin de 24 de ore, în timp ce garda de coastă a avut nevoie de aproximativ o săptămână să găsească niște scaune”, este o altă critică adusă autorităților, în timp ce un alt utilizator consideră că ”Este rușinos că familia a trebuit să apeleze la o strângere de fonduri pentru a-și aduce acasă fiul”.

Epava avionului în care se aflau fotbalistul Emiliano Sala și pilotul David Ibbotson a fost găsită, duminică, pe fundul Canalului Mânecii, de o echipă privată. Autoritățile cred că cei doi sunt morți. Tatăl jucătorului a declarat la aflarea veștii că este disperat.