News
notix pixel id

Autoritățile europene, recompense de zeci de mii de euro celor care oferă informații despre cei mai căutați criminali

Autoritățile europene oferă recompense de zeci de mii de euro pentru cei care oferă detalii despre cei mai căutați criminali din Europa. Pentru trei dintre aceștia, sumele oferite sunt impresionante.
24.11.2021 | 09:29
Autoritățile europene, recompense de zeci de mii de euro celor care oferă informații despre cei mai căutați criminali
Recompense de zeci de mii de euro pentru cei care oferă detalii despre cei mai căutați criminali din Europa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În prezent, în evidențele organelor de Poliție din Europa există zeci de nume de criminali care au fost dați în urmărire pentru comiterea unor fapte extrem de grave.

De mai mulți ani, autoritățile internaționale se află în căutarea acestor infractori. Întrucât prinderea lor este una extrem de dificilă, cei care dețin informații care se pot dovedi utile primesc recompense uriașe.

Pentru trei dintre urmăriți, un german, un olandez și un austriac, se oferă sume impresionante, de ordinul zecilor de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Recompense de zeci de mii de euro pentru cei care oferă detalii despre cei mai căutați 3 criminali din Europa

Norman Volker Franz, în vârstă de 51 de ani, este acuzat de nu mai puțin de cinci crime. În plus, acesta are și două evadări din închisoare, scrie site-ul El Caso.

A evadat în urmă cu 24 de ani și, potrivit Europol, de la acea dată a mai fost implicat în două jafuri în care ar fi împușcat trei persoane.

ADVERTISEMENT

Acum, autoritățile oferă o recompensă de 25.000 de euro persoanelor care au indicii decisive care pot duce la locul unde se ascunde acest om periculos. Are 1,77 metri înălțime, ochi căprui și vorbește engleză, germană și portugheză.

Un alt infractor periculos este Christo Hülters. Acesta are 41 de ani, este de naționalitate olandeză iar semnalmentele sale sunt 1,84 metri înălțime și ochii gri.

ADVERTISEMENT

În 2015 a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru două tentative de asasinat. Interpol avertizează că este un bărbat periculos și înarmat. În urma investigațiilor poliției, ei au ajuns la concluzia că este foarte probabil ca acesta să locuiască în Casablanca, în Maroc.

Poliția Internațională mai spune că este foarte posibil ca acesta să călătorească ocazional în Țările de Jos cu un pașaport fals. Autoritățile olandeze oferă o recompensă de 10.000 de euro persoanei care reușește să-l localizeze.

ADVERTISEMENT

Recompensă de 20.000 de euro pentru un austriac de 65 de ani

Un criminal dat în urmărire este și austriacul Tibor Foco. În vârstă de 65 de ani, acesta este căutat pentru o crimă veche de 35 de ani.

În 1986, acesta a ucis o prostituată. A fost condamnat la închisoare pe viață la un an de la evenimente, însă sentința a fost anulată ulterior și cazul este cercetat și astăzi.

ADVERTISEMENT

În 1995, criminalul, care se afla în închisoare, a obținut un permis pentru a studia la universitate și a profitat de ocazie pentru a evada.

Tibor are 1,75 metri înălțime, este de naționalitate austriacă și vorbește engleza, franceza, germana și maghiara. Oricine are un indiciu despre el este îndemnat să contacteze autoritățile.

Guvernul austriac oferă o recompensă de 20.000 de euro persoanelor care au indicii care pot ajuta la aflarea locului unde se află acest criminal .

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri