News

Autorul crimei din Bihor și-a recunoscut fapta. Bărbatul le-a spus anchetatorilor motivul pentru care și-a ucis iubita

Bone Ferenc, bărbatul suspectat că şi-a ucis iubita iar apoi i-a abandonat cadavrul pe un câmp din Bihor, a fost prins de polițiști. Acesta și-a recunoscut fapta și le-a spus anchetatorilor motivul crimei.
27.05.2022 | 14:57
Autorul crimei din Bihor sia recunoscut fapta Barbatul lea spus anchetatorilor motivul pentru care sia ucis iubita
Principalul suspect al crimei din Bihor a recunoscut că și-a ucis iubita. Care a fost motivul gestului extrem. Sursa foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

De joi seara, principalul suspect în cazul uciderii tinerei din Cluj-Napoca, Beata Molnar, găsită moartă în satul bihorean Corniţel, se află în detenție.

Principalul suspect al crimei din Bihor a recunoscut că și-a ucis iubita. Care a fost motivul gestului extrem

În ultimele ore, Bone Ferenc (43 de ani) ar fi recunoscut în fața anchetatorilor că el este autorul acestei terifiante crime. În plus, acesta a dezvăluit și motivul din spatele gestului extrem.

ADVERTISEMENT

Ultimul loc în care Beata Molnar (30 de ani) a fost văzută în viață este cascada Vălul Miresei din Răchițele, Cluj. De aici, cuplul a și trimis o fotografie unei apropiate.

Se pare că ulterior acestui eveniment a avut loc și crima. Potrivit Antena 3, care prezintă date din anchetă, bărbatul a sugrumat-o pe tânără chiar la Vălul Miresei.

ADVERTISEMENT

Motivul: ar fi cerut-o în căsătorie, iar femeia a refuzat și a intenționat să se întoarcă înapoi la Cluj-Napoca.

Bone Ferenc le-a spus anchetatorilor că și-a pierdut mințile și că nu și-a dorit să o omoare.

Suspectul crimei a mai povestit că și-a dat seama ce a făcut abia când a văzut că tânăra și-a schimbat culoarea feței și nu a mai mișcat.

ADVERTISEMENT

După ce a constatat că iubita sa e moartă, Ferenc i-a luat corpul neînsuflețit, l-a pus într-un sac menajer și l-a băgat în portbagaj. Acesta spune că pe drum s-a mai oprit de două ori în căutarea unui loc prielnic pentru a scăpa de trupul fetei.

Căutat de Poliție în toată țara, Bone Ferenc a fost prins la Oradea

Bone Ferenc a fost căutat de poliție în toată țara în ultimele zile. În final, a fost prins joi seara, la Oradea. Anterior, locuința părinților lui din Arad a fost percheziționată, iar autoritățile din țările vecine au fost puse în alertă.

ADVERTISEMENT

”Bărbatul a fost găsit într-un vagon de marfă dezafectat, din apropierea Gării CFR. Prezența autoturismului în zonă a fost semnalata de un cetățean, iar ulterior activitățile investigative au condus la depistarea lui.

La activitățile desfășurate în această cauză au participat efective de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj (Serviciul de Investigații Criminale, Poliția municipiului Cluj-Napoca, Poliția orașului Huedin, Secția 8 Poliție Rurală Huedin), Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și Arad”, a transmis IPJ Cluj vineri, la ora 11.00.

ADVERTISEMENT