News

Autorul dublei crime de la Bran, condamnat la peste 23 de ani de închisoare. Detalii cutremurătoare din anchetă

Autorul dublei crime de la Bran, cel care și-a ucis vărul și pe soția acestuia, a fost condamnat la peste 23 de ani de închisoare. Apar detalii cutremurătoare din anchetă.
18.07.2023 | 16:21
Autorul dublei crime de la Bran condamnat la peste 23 de ani de inchisoare Detalii cutremuratoare din ancheta
Autorul dublei crime de la Bran a fost condamnat la peste 23 de ani de închisoare. Sursa foto: brasovromania.net / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Autorul dublei crime de la Bran, de la mijlocul lunii ianuarie, Daniel Ioan Pepine, a fost condamnat în primă instanță la peste 20 de ani de închisoare. Acesta și-a ucis vărul și pe soția acestuia.

Autorul dublei crime de la Bran a fost condamnat la peste 23 de ani de închisoare. Apar detalii despre capturarea sa

La o jumătate de an de la dubla crimă de la Bran, care a îngrozit o țară întreagă, autorul faptei și-a aflat pedeapsa. Daniel Ioan Pepine a fost condamnat în prima instanță la 23 de ani și 6 luni de închisoare, notează ziare.com. El este acuzat că i-a ucis cu sânge rece pe vărul lui și pe soția acestuia. Motivul: o palmă de pământ.

ADVERTISEMENT

Încă de la acea vreme, în spațiul public au apărut detaliile șocante ale acestei crime brutale de la Bran au șocat comunitatea. Pe 16 ianuarie, Nicu Pepene, un pompier de 38 de ani și soția sa, Alexandra (32 de ani), de meserie asistentă medicală, au fost găsiți fără viață în propria locuință.

Pe trupurile lor s-au găsit urme de violență extremă. Imaginile cu cei doi din dormitor i-au cutremurat atunci pe polițiști. Surse din anchetă au afirmat că victimele aveau capetele zdrobite, cel mai probabil cu toporul. O fâșie de teren de 15 centimetri dintre cei doi veri a fost motivul care a dus la această crimă înfiorătoare.

ADVERTISEMENT

Criminalul, o persoană cu grave probleme psihice. Anchetatorii spun că l-au capturat după ce l-au pus să recite din Psalmi

În această săptămână, concomitent cu această condamnare, au apărut alte detalii cutremurătoare din acest caz. Astfel, după gestul extrem, criminalul s-a ascuns în casă, înarmat cu un cuțit.

Atunci, tatăl acestuia le-a spus anchetatorilor că fiul său are afecțiuni psihice și nu își luase tratamentul. Întrucât era considerat extrem de periculos, anchetatorii au recurs la un psiholog criminalist de la INC București pentru prinderea sa.

ADVERTISEMENT

Acesta din urmă s-a folosit de o strategie inspirată, după ce aflase mai multe despre autorul faptei. A aflat că individul este extrem de religios. Astfel, a început să citească din Psalmi. La convins imediat și pe suspect să recite din Biblie. A fost momentul în care făptașul a lăsat cuțitul, pentru a-și împreuna mâinile, așa cum se face în momentul rugăciunii.

În acel moment, polițiștii Serviciului Acțiuni Speciale l-au imobilizat. În fața anchetatorilor, Pepine a descris cu totul altfel scena în care și-a ucis vărul și pe soția acestuia.

ADVERTISEMENT

El a spus că totul i s-a părut un vis, un coșmar, în timpul căruia cineva îl strângea pe el de gât, iar el se lupta să scape, lovind în stânga și în dreapta cu un cuțit. A spus că în vis și-a lovit victimele, dar nu-și aducea aminte ce s-a întâmplat cu ele după această luptă.

De notat că, tot în primă instanță, pe lângă pedeapsa de închisoare de 23 de ani și 6 luni, Pepine va trebui să plătească rudelor victimelor daune morale în valoare de circa 1.8 milioane de lei.

ADVERTISEMENT
Tags:
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Toți românii care plătesc facturi au o nouă obligație. S-au făcut mari modificări
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO