Sport

„Avalanșă” de suporteri pe Arena Națională pentru FCSB – Anderlecht! Câte bilete s-au vândut până miercuri seara. Exclusiv

Fanii au luat cu asalt casele de bilete pentru meciul din grupele Conference League dintre FCSB și Anderlecht Bruxelles.
14.09.2022 | 20:50
Avalansa de suporteri pe Arena Nationala pentru FCSB  Anderlecht Cate bilete sau vandut pana miercuri seara Exclusiv
„Avalanșă” de suporteri pe Arena Națională pentru FCSB - Anderlecht. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Suporterii vicecampioanei României continuă să fie alături de echipă chiar dacă FCSB nu traversează o perioadă bună în campionat și chiar dacă prețul biletelor a crescut considerabil față de meciurile din tururile preliminare. FANATIK a aflat că FCSB a vândut până acum, miercuri seară, nu mai puțin de 28.500 de bilete, iar numărul va mai crește până la ora meciului.

„Avalanșă” de suporteri pe Arena Națională pentru FCSB – Anderlecht

Suporterii FCSB-ului nu se dezic și vor fi în continuare alături de echipă în număr mare pentru meciul din grupele Conference League cu Anderlecht.

ADVERTISEMENT

28.500 de bilete a reușit vicecampioana României să vândă până în prezent, iar numărul va mai crește odată cu biletele care vor fi vândute în ziua meciului.

Partida cu Anderlecht este a doua a „roș-albaștrilor” în grupele Conference League după meciul jucat pe „London Stadium” împotriva lui West Ham United, scor 1-3.

ADVERTISEMENT

Între timp, FCSB a reușit să parafeze transferul lui Billel Omrani, „feblețea” lui Gigi Becali, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Prețul biletelor pentru FCSB – Anderlecht:

  • VIP 1 – 750 de lei
  • VIP 2 – 500 de lei
  • VIP 3 – 300 de lei
  • TRIBUNA 2 – Inelul 1 – 200 de lei
  • TRIBUNA 1 și 2 – Inele 2 și 3 – 100 de lei
  • PELUZE – 50 de lei
ADVERTISEMENT

Gigi Becali visează la sume mari de bani din biletele vândute

Gigi Becali a mărturisit că visează să obțină sume mari de bani din biletele vândute la meciurile din grupele Conference League, mai ales că vicecampioana României are adversari de renume.

„Ce s-a întâmplat la Londra a fost pentru că am avut o anumită emoție 70 de minute. Acea emoție va aduce stadionul plin joi seara și voi câștiga și eu 800.000 de euro din bilete. Știu că ieri erau vreo 25.000 vândute, cam așa ceva.

ADVERTISEMENT

Trebuie să scot și eu bani. La peluză le-am înjumătățit prețul după ce s-au plâns oamenii. La tribună sau VIP, daca vrei să vezi meciul lui FCSB, n-ai 100 de lei? Ce mare lucru?

Trebuie să scoatem bani de undeva. Ei iau la un meci 7-8 milioane de euro din bilete, pe stadioanele mari. Bugetul nostru ei îl iau la un singur meci. Sunt miliarde de oameni. Să zicem 7 miliarde.

Ei aleg din fotbaliști crema cremelor. Daca mâine era unul bun la noi, West Ham îl cumpăra. Ce poți să faci, dacă tot ce ai bun, ei ți-l iau?”, a spus Gigi Becali, la TV ProArena.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,20 este cota pentru ”1 solist” la FCSB – Anderlecht. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT