Sport

Avantaj FCSB în lupta la titlu cu Farul. Ce cred Helmuth Duckadam și Ilie Dumitrescu: „Acum e finala!” / „Câștigă la limită, e meritul lor”

Ilie Dumitrescu și Helmuth Duckadam au vorbit despre lupta la titlu dintre FCSB și Farul, explicând care este avantajul vicecampioanei României.
18.05.2023 | 20:11
Avantaj FCSB in lupta la titlu cu Farul Ce cred Helmuth Duckadam si Ilie Dumitrescu Acum e finala  Castiga la limita e meritul lor
Avantaj FCSB în lupta la titlu cu Farul. Ce cred Helmuth Duckadam și Ilie Dumitrescu. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Mister” este de părere că finala pentru campionat se joacă în penultima etapă, iar câștigătoarea meciului va fi noua campioană a României, mai ales că Farul, în cazul în care se impune împotriva FCSB-ului, va fi matematic câștigătoarea trofeului.

Avantaj FCSB în lupta la titlu cu Farul. Ce cred Helmuth Duckadam și Ilie Dumitrescu

Helmuth Duckadam și Ilie Dumitrescu au vorbit despre lupta la titlu dintre FCSB și Farul, analizând avantajul vicecampioanei României: Eu zic că au un avantaj mare în fața Farului!

ADVERTISEMENT

Au început să învețe să sufere și să scoată un 1-0, să câștige la limită, e meritul lor. E greu să spun cine câștigă, eu cred că va fi un egal și că se va decide totul în ultima etapă”.

„Cred că FCSB-ul va avea un meci mai greu cu Rapidul decât cu Farul la Constanța. Eu zic că Farul trebuie să riște. Dacă Farul riscă și câștigă, a câștigat campionatul. Dacă riscă și face doar egal, mai are o șansă în ultima etapă”, a mai spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Eu cred că acum e finala!”

Ilie Dumitrescu este de părere că FCSB arată un progres pe fază defensivă și laudă tripleta de la mijloc a „roș-albaștrilor”, formată din Darius Olaru, Ovidiu Popescu și Adrian Șut:

„Eu cred că acum e finala! Pentru mine, ăsta e meciul care va decide campionatul. La rezultat de egalitate, se va juca în ultima etapă și va fi mai greu.

ADVERTISEMENT

FCSB arată un progres vizibil, mai ales pe fază defensivă. E o echipă care acoperă foarte bine zonele. Linia de mijloc Șut-Ovidiu Popescu-Olaru dau un echilibru bun”.

„Și cuplul de fundași centrali adică Tamm și Dawa arată mult mai bine în play-off decât au arătat până acum. Vorbim despre o echipă care excelează pe fază ofensivă.

ADVERTISEMENT

Farul are mari probleme de efectiv, aici e o dilemă. FCSB trebuie să joace la victorie! E clar că va fi un meci de care pe care și că orice greșeală va conta decisiv”, a mai spus Ilie Dumitrescu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,33 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT